Skip to main content

Kingit2

HIFK:lla on jäljellä kolme ottelua, joista kaksi pelataan kotikentällä FC Lahtea ja FC Interiä vastaan.

Kauden viimeinen vieraspeli pelataan sunnuntaina 18.10. klo 14.00 Tammelan jalkapallostadionilla Tampereen Ilvestä vastaan.

Lähtijöitä fanireissulle on nyt jo kasassa yli 150 ja tavoitteena on, että Tampereelle lähtisi lähemmäs 200 IFK-kannattajaa. Kaikki messiin nauttimaan IFK:n historiallisen Veikkausliigakauden viimeisestä fanireissusta!

Aikataulu:
11.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
14.00 Ilves – HIFK
18.30 Paluu Helsinkiin

Matkan hinta on 20 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Otteluu on myynnissä 10 euron hintaisia ennakkolippuja. Lue lisää Ilveksen verkkosivuilta tästä linkistä. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.

Lisätiedot: www.stadinkingit.com

1510 Klacken10