Skip to main content
Molemmat kohtaamiset tällä kaudella Ilveksen kanssa ovat päättyneet tasapeleihin (1-1 ja 2-2). Lähde mukaan Tampereelle kannustamaan IFK voittoon! Kuva: Jere NevalainenMolemmat kohtaamiset tällä kaudella Ilveksen kanssa ovat päättyneet tasapeleihin (1-1 ja 2-2). Lähde mukaan Tampereelle kannustamaan IFK voittoon! Kuva: Jere Nevalainen

Molemmat kohtaamiset tällä kaudella Ilveksen kanssa ovat päättyneet tasapeleihin (1-1 ja 2-2). Lähde mukaan Tampereelle kannustamaan IFK voittoon! Kuva: Jere Nevalainen

HIFK:lla on jäljellä kolme ottelua, joista kaksi pelataan kotikentällä FC Lahtea ja FC Interiä vastaan.

Kauden viimeinen vieraspeli pelataan sunnuntaina 18.10. klo 14.00 Tammelan jalkapallostadionilla Tampereen Ilvestä vastaan.

Lähtijöitä fanireissulle on nyt jo kasassa yli 100 ja tavoitteena on, että Tampereelle lähtisi lähemmäs 200 IFK-kannattajaa. Kaikki messii nauttimaan IFK:n historiallisen Veikkausliigakauden viimeisestä fanireissusta!

Aikataulu:
11.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
14.00 Ilves – HIFK
18.30 Paluu Helsinkiin

Matkan hinta on 15 euroa (12.10. asti) / 20 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.

Lisätiedot: www.stadinkingit.com

1510 Klacken10

Kympillä Klackeniin! HIFK – FC Lahti torstaina 15.10. kello 18:30 Sonera Stadiumilla. 

Helsingin IFK:n historiallisen Veikkausliigakauden ratkaisevat matsit ovat käsillä ja tärkeitä pisteitä jaetaan seuraavaksi HIFK:n kotiottelussa FC Lahtea vastaan.

FC Lahti-otteluun pääset pohjoiskatsomoon Klackeniin 10 eurolla, kun ostat lipun ennakkoon. Lippuja voit ostaa Lippupalvelun verkkosivuilta tästä linkistä. (Ennakkolipun hinta 10 € + Lippupalvelun toimituskulut 1,50 €)

Ostamalla ennakkoliput säästät sekä vältät turhan jonottamisen lippuluukulle. Kutsu ystäväsi, sukulaisesi ja perheesi mukaan – Klacken punaiseksi! 

> Lue lisää ja hanki kympin liput Klackeniin