Skip to main content

Kingit2

Marraskuu lähestyy uhkaavasti ja talvikausi on valmiina alkamaan. Jääpallon Bandyliiga käynnistyy 20. marraskuuta Oulusta ja ensimmäinen kotiottelu on edessä 28. marraskuuta, kun Bragulla luistelee vastaan WP-35. Nyt on oikea aika jo varata paikkasi Stadin parhaan jääpallojoukkueen matseihin ja parhaiten paikkasi lunastat ostamalla kausikortin.

Sunnuntaina niitä voi ostaa gladiaattoreiltamme, jotka jalkautuvat Veikkausliigan otteluun HIFK – FC Inter Sonera Stadiumille. Pelaajamme myyvät kausikortteja Klackenissa 12.00 – 15.00 välisenä aikana. Samalla kun ostat kausikortin, voit kysellä joukkueen kuulumisista pelaajilta. Kausikortti on myös älyttömän halpa ja maksaa sunnuntaina vain naurettavan 50 euron summan, jolla siis pääsee katsomaan kaikki HIFK:n runkosarjan ottelut sekä puolivälierä- että välieräottelut.

Joten suunnatkaa sunnuntaina Sonera Stadiumin Klackeniin seuraamaan kauden viimeistä jalkapallo-ottelua, huutamaan futarit voittoon Interistä ja samalla ostamaan kausikortti jääpallo-otteluihin. Tätä ratkaisua et tule katumaan!

Kortteja myydään siis alkaen kello 12.00 aina kello 15 saakka. Tule hakemaan omasi!

Teksti ja lisätiedot: www.hifk-bandy.fi