Skip to main content

PerheCombo

HIFK pelaa alkavalla viikolla kaksi tärkeää kotiottelua. Maanantaina Sonera Stadiumille saapuu Kuopion Palloseura ja torstaina Vaasan Palloseura. Molempiin kello 18:30 käynnistyviin otteluihin on myynnissä erikoishintaisia 2 + 2 perhecombolippuja. Kaksi aikuista ja kaksi lasta (7-12 v) pääsevät KuPS ja VPS otteluihin vain 25 eurolla per ottelu.

Sarjataulukossa yhdeksäntenä 29 pisteellä oleva HIFK lähtee tuplakotipeliviikkoon valmiina ja latautuneena. Maanantaina kohdattava KuPS on seitsemäntenä 31 pisteellä.

HIFK on Veikkausliigan joukkueista ainoa, joka ei ole hävinnyt kotikentällä kertaakaan. HIFK:lla on jäljellä yhdeksän liigaottelua, joista peräti kuusi pelataan kotikentällä. Taistelu sarjapaikoista tiivistyy ja joukkueen tavoite on olla kuuden joukossa kauden päättyessä.

KuPS on ollut tähtirinnoille hankala vastustaja kauden aikaisemmissa kohtaamisissa. Toukokuussa Soneralla pelattu kotimatsi päättyi 1-1 tasapeliin ja elokuussa KuPS oli parempi Kuopiossa lukemin 2-0. Tuo voitto on kuopiolaisten viimeisin, sillä edelliset kuusi liigaottelua ovat sujuneet voitoitta (4 tasapeliä ja 2 tappiota).

– KuPS on todella hyvin puolustava joukkue. Edellisessä kohtaamisessa Kuopiossa olimme todella kesyjä hyökkäyssuuntaan, mitä lähdemme parantamaan, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo.

IFK Mariehamn vierastappiossa viime torstaina huilanneet junnumaajoukkuepelaajat Fredrik Lassas ja Youness Rahimi palaavat jälleen kokoonpanoon. Laitapelaaja Tommi Vesala on pelikiellossa ja hyökkääjä Tuomas Mustonen yhä toipilaiden listalla.

Täytetään Klacken ja painetaan bulilla katsomossa! IFK!

HIFK – KuPS maanantaina 18.30 Sonera Stadiumilla
> ISTV näyttää ottelun suorana lähetyksenä
> Ennakkoliput otteluun Lippupalvelun verkkosivuilta. Säästämisen lisäksi vältät turhan jonottamisen stadionille!
> Perhecomboliput KuPS-otteluun (2+2) vain tästä linkistä!

PerheCombo

 

HIFK – KuPS maanantaina 14.9. kello 18:30
> Perhecomboliput (2+2) KuPS-otteluun tästä!

HIFK – VPS torstaina 17.9. kello 18:30
> Perhecomboliput (2+2) VPS-otteluun tästä!