Skip to main content
Lahdessa oli hyvät bileet! Hoidetaan samanlainen meininki myös Kotkaan!

Lahdessa oli hyvät bileet! Hoidetaan samanlainen meininki myös Kotkaan!

Neljä matsia jäljellä. Seuraavaksi HIFK kohtaa sarjajumbo FC KTP:n sunnuntaina 4.10 kello 15.00 käynnistyvässä ottelussa. Ottelu pelataan Arto Tolsa Areenalla. Lähde mukaan Stadin Kingien järjestämälle vierasreissulle ja tule kannustamaan IFK voittoon!

HIFK ja FC KTP ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti aikaisemmin. Ensimmäisen HIFK voitti Kotkassa 2-1 ja viikko sitten joukkueet päätyivät maalittomaan 0-0 tasapeliin Sonera Stadiumilla.

FC KTP – HIFK | su 4.10. klo 15.00 | Arto Tolsa Areena

Aikataulu:

12.45 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
15.00 FC KTP – HIFK
19.00 Paluu Helsinkiin

Matkan hinta on 20 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.

Lisätiedot: www.stadinkingit.com

Slider-VeikkoKolmeNollaa