Skip to main content
Nnaemeka Anyamele on tänään HIFK:n avauskokoonpanossa. Kuva: Jere Nevalainen

Nnaemeka Anyamele on tänään HIFK:n avauskokoonpanossa. Kuva: Jere Nevalainen

HIFK kohtaa tänään kello 18:30 käynnistyvässä ottelussa Kuopion Palloseuran. ISTV näyttää ottelun suorana lähetyksenä. Ottelua voit seurata myös HIFK Fotbollin Twitter-tilillä @HIFKedustus hashtagilla #HIFKlive.

KuPS on sarjataulukossa seitsemäntenä 31 pisteellä. HIFK on ottelun vähemmän pelanneena yhdeksäntenä 29 pisteellä. Illan ottelu on joukkueiden kolmas ja viimeinen kohtaaminen Veikkausliigassa tällä kaudella. Ensimmäinen vääntö päättyi 1-1 tasapeliin ja edellinen KuPSin 2-0 kotivoittoon.

HIFK:n hyökkääjä Tuomas Mustonen on yhä toipilaiden listalla. Hyökkääjä Youness Rahimi ei ole pelikunnossa ja Tommi Vesala on pelikiellossa. Keskikentän kapellimestari Jukka Halme ja puolustaja Sauli Väisänen ovat tänään huilivuorossa kovan otteluruuhkan takia. Molemmat pelaajat ovat mukana torstaina 17.9., kun HIFK kohtaa viikon toisessa kotiottelussaan sarjajumbo VPS:n.

IFK-hyökkääjä Pekka Sihvola palkitaan ennen ottelun alkua 50. Veikkausliigamaalista, joka syntyi HIFK:n 3-0 kotivoitossa Vaasan Palloseuraa vastaan. HIFK:ssa viime kaudella pelannut kannattajien suosikki Jonathan Karlsson palkitsee Sihvolan ottelun jälkeen.

HIFK | Avauskokoonpano
#2 Tuomas Aho
#3 Pauli Kuusijärvi
#9 Pekka Sihvola
#10 Fredrik Lassas
#17 Jani Bäckman
#18 Matias Hänninen
#21 Ville Taulo
#23 Jesse Ahonen
#26 Ville Salmikivi
#27 Nnaemeka Anyamele
#71 Carljohan Eriksson (MV)

Vaihtopelaajat
#1 Mika Johansson (MV)
#5 Jukka Sinisalo
#11 Eero Peltonen
#13 Esa Terävä
#12 Otto-Pekka Jurvainen
#31 Joni Korhonen
#99 Kastriot Kastrati

HIFK – KuPS tänään kello 18:30 Sonera Stadiumilla. Ennakkoliput otteluun myy Lippupalvelu.fi. ISTV näyttää ottelun suorana lähetyksenä. Ottelun liveseuranta HIFK Fotbollin Twitterissä @HIFKedustus hashtagilla #HIFKlive.

Otteluun on saatavilla myös erikoishintaisia 2+2 perhecombolippuja. Kaksi aikuista ja kaksi lasta (7-12 vuotta) pääsevät HIFK:n kahteen seuraavaan kotiotteluun (HIFK-KuPS ja HIFK-VPS to 17.9) vain 25 eurolla per ottelu.

> Lue lisää tästä ja hanki perhecomboliput matsiin!
>
Mamma Rosan otteluennakko: HIFK – KuPS PerheCombo >