Skip to main content

Toiminnanjohtaja

Toukokuun lopussa HIFK Soccer rf:n hallitus haki toiminnanjohtajaa. Saimme ilahduttavan monta hakemusta ja kesän aikana haastattelimme sekä arvioimme eri ehdokkaita. Lopulta hallitus päätyi valitsemaan Eero Kankkosen HIFK Soccer rf:n uudeksi toiminnanjohtajaksi.

Eero Kankkonen, 57, on pitkän ajan IT-maailman ja myynnin ammattilainen yli 30 vuoden kokemuksella. Meille hän on tuttu entuudestaan KKI 50 -joukkueemme joukkueenjohtajana. Lisäksi Eerolla on vahvat HIFK-geenit isänsä Hannu Kankkosen kautta. Isä Hannu oli Suomen maajoukkuepelaaja sekä kaksinkertainen Suomen mestari HIFK:n joukkueessa ja hän on tehnyt HIFK:lle 103 maalia mestaruussarjoissa.

Eerolla on kymmenien vuosien kokemus työstä urheiluseuroissa sekä pelaajana, valmentajana, joukkueenjohtajana että hallituksen jäsenenä. Me uskomme, että hänellä on paljon annettavaa yhdistyksellemme vankalla osaamisellaan, kovalla myyntikokemuksellaan (varainkeruuta tarvitaan aina), sekä suurella jalkapallo- ja HIFK-sydämellään.

Toivomme, että otatte Eeron hyvin vastaan, tervehditte kentän laidalla, ja autatte häntä työhön toiminnanjohtajana.

Eero aloittaa täysipäiväisenä toiminnanjohtajana tiistaina 15.9.2015.

Christoffer Perret
Puheenjohtaja, HIFK Soccer rf