Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Raakel Koittola HIFK Fotboll AB:n myyntipäälliköksi

By 4.8.201513 joulukuun, 2018No Comments
Raakel

 Kuva: Jere Nevalainen

HIFK Fotboll AB on palkannut Raakel Koittolan seuran myyntipäälliköksi. Koittola aloitti tehtävässään 1.8. ja hänen tehtäviinsä kuuluvat yhteistyökumppaneiden kartoitus sekä yhteistyöverkoston kehittäminen.

Koittolalla on monipuolinen työtausta myynti-, asiakaspalvelu ja asiantuntijatehtävistä. Hän on toiminut muun muassa account managerina Mediaplanetilla sekä kansanedustajan avustajana. Koulutukseltaan hän on teologian maisteri.

Elokuun lopussa 28-vuotis syntymäpäiviään viettävä Koittola mainitsee vapaa-ajan harrastuksikseen urheilun seuraamisen, kirjoittamisen sekä jalkapallon pelaamisen.

– Olen todella innoissani, että pääsen tekemään töitä juuri tässä seurassa. Haluan kokemuksellani mahdollistaa sen, että meidän seuralla on tulevaisuudessa parhaat mahdolliset puitteet menestymiseen, Koittola kertoo.

Slider-LoppuKK

Klikkaa kuvaa, lue lisää ja hanki kausari loppukaudeksi HIFK:n kotiotteluihin!