Skip to main content
Youness_Rahimi

Edellisessä kotiottelussa Ilvestä vastaan Klacken painoi bulilla. Kuva: Jere Nevalainen

Stadin Kingit järjestää tuttuun tyyliin vierasreissun Kuopioon.
KuPS – HIFK su 9.8. klo 16.00 | Savon Sanomat Areena

”Viimeinen uusi matkakohde tälle kaudelle! Tällä hetkellä näyttää siltä, että KuPS ja IFK pelaavat samoista sijoista tämän kauden Veikkausliigassa, joten tiedossa on varmasti hyvä vääntö, josta toivottavasti saadaan kolme bongoa takaisin Stadiin. Bulilla Klackenilla sen todennäköisyys ainakin on suurempi! Tämän matsin jälkeen ei IFK pelaa kuukauteen Stadin ulkopuolella, joten elokuun ainoaa vierasreissua ei todellakaan kannata missata”
– Teksti: www.stadinkingit.com

Aikataulu
10.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
16.00 KuPS – IFK
23.30 Paluu Helsinkiin

Matkan hinta on 40 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.