Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

HIFK – RoPS ma 17.8. – Suomalainen balettiseurue esiintyy ottelun puoliajalla!

By 14.8.201513 joulukuun, 2018No Comments

RoPS-MAINOS

Football + ballet = Foot ballet!

HIFK kohtaa Veikkausliigan sarjataulukossa toisena olevan Rovaniemen Palloseuran Sonera Stadiumilla maanantaina 17.8. kello 18:30. HIFK toteuttaa ottelun yhteistyössä Suomen Kansallisbaletin kanssa, jonka myötä yleisö pääsee puoliajalla nauttimaan Suomalaisen balettiseurueen Muuv-esityksestä.

Tervetuloa seuraamaan, kun urheilu ja kulttuuri kohtaavat toisensa!

Hanki liput RoPS-otteluun ennakkoon – saat etuosto-oikeuden Stadin derbyyn

Hankkimalla ennakkoliput HIFK:n seuraavaan kotiotteluun HIFK-RoPS Lippupalvelun verkkosivuilta ennen perjantaita 14.8. kello 15.00, saat viikonlopun aikana sähköpostitse linkin HJK-ottelun lipunmyyntiin. Huomioithan, että ottelu voi olla loppuunmyyty jo ennen viikonloppua.

Lippuja HIFK:n fanipäätyyn (IFK Klackeniin) on rajoitetusti ja ensimmäinen etuosto-oikeus on HIFK:n osakkeiden omistajilla ja kausikortin haltijoilla.

Mikäli omistat kausikortin tai HIFK:n osakkeita, eikä sinulle ei ole tullut vielä Lippupalvelun etuosto-oikeus linkkiä niin tarkista sähköpostisi muut kansiot. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä HIFK:n toimistoon:

> Hanki liput RoPS-otteluun Lippupalvelun verkkosivuilta

Slider-HIFK-RoPS-Emeka