Skip to main content

Copa90, yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista jalkapalloaiheisia videoita tuottavista verkkosivustoista, vieraili Helsingissä 24.8.2015 pelatussa kolmannessa Stadin Derbyssä.

Copa90 tuotantotiimi haastatteli Suomessa vietettyjen päiviensä aikana sekä HIFK:n että HJK:n pelaajia, valmentajia ja kannattajia. Huipennuksena Copa90 vieraili 1-1 päättyneessä HJK-HIFK ottelussa loppuunmyydyllä Sonera Stadiumilla.

HIFK Fotboll haluaa kiittää Copa90 tuotantotiimiä Helsingissä vietetyistä päivistä. Copa90 Youtube-kanavalla on yli miljoona tilaajaa ja he ovat vierailleet maailman suurimmissa paikallisotteluissa. Kun tämäntasoiset kaverit saapuvat oman kaupunkisi derbyyn, on fanitoiminnassa ja seurassa jotain tehty todella oikein.

Muistathan jakaa tämän videon myös kaikkien ystäviesi nähtäväksi! Copa90 – Thank you!

 

Slider-TsettiFikkaan (1)