Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

HIFK palkitsi Mikael Airavan RESPECT-palkinnolla

By 16.6.201513 joulukuun, 2018No Comments

HIFK on valinnut Mikael Airavan vastaanottamaan RESPECT-palkinnon. Mikael on toiminut useampana vuotena valmentajana seurassa ja myöhemmin myös junioripäällikkönä, jonka aikana on luotu hyvät lähtökohdat ja perusteet HIFK:n junioritoiminnalle, jolla on tällä hetkellä tuulta purjeissa.

Mikael toimii myös perinteisen Åke Lindmanin jalkapallokoulun rehtorina, joka on erittäin suosittu. Åke Lindman -jalkapallokoulu toimii ensi askeleena seuraan. Uutena lisäyksenä Airava on tuonut HIFK:n toimintaan mukaan myös tyttöjalkapallon.

Tästä on syntynyt tavallaan ”spin offina” iltapäiväkerhot ala-asteissa, joiden päätarkoituksena on saada lapset liikkumaan. Tähän on nyt luotu hyvä pohja kasvattamaan HIFK:n junioritoimintaa.

Mikael toimii myös seuran edustajan Väiskin eli Väinämöisen kentän kenttäyhtiön hallituksessa. Väiskistä on muodostunut tärkeä osa HIFK-identiteettiä.

Onnittelemme ”Migua” hienosta ja pitkäjänteisestä työstä seuran parissa ja RESPECT-diplomista.

screenshot.36

HIFK har valt Mikael Airava som mottagare till RESPECT priset. Mikael har under sina flera år som tränare samt senare även juniorchef byggt upp en stabil grund för juniorverksamheten inom föreningen som för tillfället har stark vind I seglen.

Mikael är också Rektor för Åke Lindmans fotbollskola som åtnjuter stor popularitet bland de allra yngsta och är inkörsporten till HIFK.

En “spinoff” av detta kan nämnas eftis verksamheten I skolorna som startats med målinriktade planer där huvudsaken är att barnen rör på sig och har skoj.

Mikael är också föreningens representant I Väiski bolagets styrelse, en ytterst viktig del av HIFK’s framgång.

Vi gratulerar “Migu” för hans gedigna jobb samt till RESPECT diplomet.