Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

HIFK kohtaa FC Interin Suomen Cupin puolivälierässä

By 17.4.201513 joulukuun, 2018No Comments
HIFK ja FC Inter kohtasivat kahdesti Liigacupin alkulohkossa. Molemmat voittivat keskinäisistä väännöistä yhden. Kuva: Jere Nevalainen

HIFK ja FC Inter kohtasivat kahdesti Liigacupin alkulohkossa. Molemmat voittivat keskinäisistä väännöistä yhden. Kuva: Jere Nevalainen

Suomen Palloliitto arpoi miesten Respect Suomen Cupin puolivälierävaiheen ottelut perjantaina 17.4.

Eilen 6. kierroksen ottelussa Kakkosessa pelaavan KPV:n jatkoajan jälkeen 2-0 voittanut HIFK saa puolivälierissä vastaansa turkulaisen FC Interin.

HIFK on seurahistoriansa aikana menestynyt Suomen Cupissa todella vaatimattomasti. Vuonna 1959 tähtirinnat selvittivät tiensä Cupin finaaliin (tappio Hakalle) ja se on ainoa kerta, kun HIFK on yltänyt välieriin asti Suomen Cupissa.

HIFK on viimeksi ollut Suomen Cupissa 8 parhaan joukossa vuonna 1971, jolloin MP pudotti IFK:n puolivälierissä 1-0 lukemin. Eilinen KPV-voitto tarkoittaa sitä, että nyt sivutaan jo IFK:n kaikkien aikojen toiseksi parasta Cup-menestystä.

Miesten Suomen Cupin puolivälieräparit (puolivälierät pelataan 26.4. klo 16:00)

KuPS – PK K-U
FC Haka – HJK
HIFK – FC Inter
IFK Mariehamn – AC Oulu

Välierien arvonta suoritetaan heti alkuviikosta puolivälierien pelaamisen jälkeen. Miesten Respect Suomen Cup huipentuu 26. syyskuuta Valkeakosken Tehtaan kentällä pelattavaan finaaliin.