Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Liigakauden avausreissu Maarianhaminaan sunnuntaina 19.4.2015 – ilmoittaudu mukaan nyt!

By 20.3.201513 joulukuun, 2018No Comments
Stadin Kingien järjestämä kauden ensimmäinen vierasreissu suuntautuu Maarianhaminaan. Viime kaudella IFK-kannattajat painoivat bulilla Olympiastadionilla pelatussa Haka-ottelussa. Kuva: Kalevi Hämäläinen

Stadin Kingien järjestämä kauden ensimmäinen vierasreissu suuntautuu Maarianhaminaan. Viime kaudella IFK-kannattajat painoivat bulilla Olympiastadionilla pelatussa Haka-ottelussa. Kuva: Kalevi Hämäläinen

HIFK:n liigakauden ensimmäinen vieraspelireissu järjestetään sunnuntaina 19.4.2015, kun HIFK kohtaa IFK Mariehamnin Wiklöf Holding Areenalla.

Stadin Kingien järjestämä matka starttaa tuttuun tyyliin Kisahallin parkkipaikalta aamuviideltä sunnuntaina 19.4 ja paluu Helsingin Olympiaterminaaliin tapahtuu maanantaina 20.4 kello 09:55.

Matkan hinta sisältää bussikuljetuksen Helsingistä Turkuun, kansipaikan Turusta Maarianhaminaan sekä hyttipaikan ja aamiaisbuffetin paluulaivalla maanantaiaamuna 20.4. klo 7.30 alkaen.

Ilmoittaudu nopeasti mukaan, sillä varattuja paikkoja on jäljellä enää reilut 20! Mitä nopeammin ilmoittautumiset tulevat, sitä helpompi työ on myös matkan järjestäjillä.

Aikataulu

sunnuntai, 19.4.
05.00 Lähtö Turun satamaan, Töölön Kisahallin parkkipaikka
08.15 Lähtö Maarianhaminaan, M/S Galaxy
13.35 Saapuminen Maarianhaminaan
16.00 IFK Mariehamn – IFK, Wiklöf Holding Arena
23.55 Lähtö Helsinkiin, M/S Silja Symphony

maanantai, 20.4.
09.55 Saapuminen Helsinkiin, Olympiaterminaali

Matkan hinta on 60 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen viimeistään maanantaina 13.4! Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi, syntymäaika sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Matkalle lähtevien on otettava mukaan passi, EU-ajokortti, EU-mopokortti tai poliisin myöntämä henkilökortti.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen () tai FB-sivuston kautta.

Kingit