Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

HIFK:n avausottelu siirtyy – Töölön jalkapallostadionin remontti viivästyy

By 31.3.201513 joulukuun, 2018No Comments

Veikkausliigan avauskierroksen kotiottelu HIFK-VPS siirtyy pelattavaksi myöhempään ajankohtaan.

Töölön jalkapallostadionin pelialustan vaihtaminen viivästyy epävakaiden sääolosuhteiden takia. HIFK on Töölön jalkapallostadionilla vuokralaisena, joten seura ei pystynyt vaikuttamaan kentän remontin aikatauluun.

”Valitettavasti kaikkien odottama liigakauden avausottelu joudutaan siirtämään. Kukaan ei olisi halunnut, että päädytään tämänkaltaiseen ratkaisuun, sillä imagotappion lisäksi tämä päätös tuo seuralle myös taloudellisia tappioita. Olemme pahoillamme koko IFK-perheen puolesta ja toivomme, että 23.4 pelattavassa HIFK-HJK paikallisderbyssä stadion on täynnä pelkkää punaista”, HIFK:n toimitusjohtaja René Österman kertoo.

”Teimme kaikkemme, että pelipäivää ei olisi tarvinnut siirtää, mutta vaihtoehdot pääkaupunkiseudulla olivat vähissä. Kartoitimme pelaamista Olympiastadionilla, mutta siellä ei ollut mahdollista pelata.”

Seura tiedottaa uudesta peliajankohdasta mahdollisimman pian.

Liput HIFK-VPS -otteluun tulevat myyntiin, kun uusi peliajankohta on selvillä. Mikäli olet hankkinut lipun jo ennakkoon, käy se myös tulevassa HIFK-VPS -ottelussa. Seura tiedottaa asiasta lisää huomenna kello 14 alkavassa Veikkausliigan mediainfossa.

Pääsyliput torstaina 23.4 pelattavaan HIFK-HJK -otteluun tulevat myyntiin normaalisti huomenna keskiviikkona kello 9:00 alkaen Lippupalvelun verkkosivuille.