Skip to main content

Eero

Helsingin IFK kohtaa maanantaina 2.2.2015 Liigacupin D-lohkon ottelussa IFK Mariehamnin. Ottelu pelataan klo 19:00 alkaen Eckeröhallenissa.

HIFK on D-lohkossa toisena. Edellisessä ottelussaan tähtirinnat tasasivat pisteet IFK Mariehamnin kanssa lukemin 1-1. HIFK:n Eero Peltonen vei kotijoukkueen ottelussa 1-0 johtoon ja IFK Mariehamnin hyökkääjä Dever Orgill vastasi ottelun loppulukemista. HIFK hävisi avausottelunsa lohkoa puhtaalla pelillä johtavalle FC Interille vieraskentällä 3-2. Lohkojumbo IFK Mariehamn hävisi toisessa lohko-ottelussaan FC Interille 2-1.

HIFK:n sopimuspelaajista Ville Taulo, Pauli Kuusijärvi, Eero Peltonen ja Pekka Sihvola eivät ole mukana kokoonpanossa. Maarianhaminalaisten merkittävin poissaolija on hyökkääjä Aleksei Kangaskolkka, joka on sivussa vähintään puoli vuotta pelikentiltä.

Kommentit

HIFK pelasi IFK Mariehamnin kanssa 1-1 tasapelin Talin jalkapallohallissa 21.1 pelatussa ottelussa. Alle 21-vuotiaiden maajoukkueen matkassa olleet Youness Rahimi, Fredrik Lassas, Nnaemeka Anyamele ja Saku Eriksson olivat sivussa joukkueiden edellisestä kohtaamisesta, mutta koko nelikko on mukana tämän illan ottelussa.

”Varmasti vähän erilainen peli tulee, kun kokoonpanossa on uusia pelaajia. Se tuo peliimme varmasti uutta virtaa. Maarianhamina on hyvä joukkue, vaikka he eivät varmasti ole saaneet sellaista lähtöä Liigacupiin, kuin olisivat toivoneet”, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo.

”Tämäkin ottelu toimii hyvänä harjoituksena tulevaa kautta varten. Saamme ajettua uusia pelaajia sisään omaan pelisysteemimme”, Honkavaara täydentää.

Vierasreissun kunniaksi Maarianhaminassa vietetään kahden tähtirinnan syntymäpäiviä. Otto-Pekka Jurvainen täytti eilen 30 vuotta ja päävalmentaja Jani Honkavaaralle kilahti mittariin 39 ikävuotta. HIFK Fotboll onnittelee!

Otto-Pekka Jurvainen (vas.) 30v ja Jani Honkavaara 39v. Onnea!

Otto-Pekka Jurvainen (vas.) 30v ja Jani Honkavaara 39v. Onnea!

Ottelu muualla mediassa

Veikkausliiga.com

Urheilulehti, Pausa

IFK Mariehamn – HIFK maanantaina 2.2 klo 19:00, Eckeröhallen.

Ota seurantaan edustusjoukkueen Twitter-tili: @HIFKedustus (#HIFKlive), jossa tarjolla on tuttuun tapaan erinomainen liveseuranta ottelutapahtumista.