Skip to main content

 

Anymele (1)

HIFK:n kannattajat juhlivat yhdessä joukkueen kanssa Nnaemeka Anyamelen tekemää maalia FC Interiä vastaan. Kuva: Jere Nevalainen

HIFK kohtaa tänään kello 14:30 pelattavassa harjoitusottelussa Ykkösessä pelaavan JJK:n. Vantaan Legirus Areenalla pelattavaan otteluun on vapaa pääsy.

HIFK on pelannut tällä kaudella neljä ottelua. Kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa HIFK voitti yhteistyöseura Gnistanin Legirus Areenalla numeroin 1-0.

Liigacupissa HIFK koki avausottelussaan 3-2 tappion FC Interille. Sen jälkeen HIFK pelasi 1-1 tasapelin IFK Mariehamnia vastaan Talissa, mutta Maarianhaminan vierasreissu tuotti upean 3-1 vierasvoiton. Ilotulitus jatkui viime lauantaina Talin hallissa, kun lohkoa johtanut FC Inter koki karmaisevan 6-0 selkäsaunan. HIFK jatkaa taisteluaan Liigacupin puolivälierissä.

Jyväskylän ylpeys JJK on tuttu vastustaja HIFK:lle. Joukkueet kohtasivat viime kaudella kolme kertaa ja jokaisesta ottelusta vierasjoukkue poistui voittajana: IFK kahdesti, JJK kerran. JJK on pelannut talven aikana kaksi harjoitusottelua, joista se on voittanut molemmat. JJK päihitti Veikkausliigaan nousseen Ilveksen 1-0 ja SJK:n reservijoukkue Kerho 07 kaatui samoilla lukemilla.

HIFK:n kokoonpanossa nähdään tänään vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajia ja IFK:n testipelaajat.

Muista ottaa HIFK Fotbollin Twitter-tili @HIFKedustus seurantaan, jossa on tuttuun tyyliin kaiken kattava liveseuranta ottelun tärkeimmistä tapahtumista. Kokoonpanot julkaistaan sosiaalisessa mediassa ennen ottelun alkamista.

Hesari2