Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Otteluennakko: HIFK – FC Inter

By 6.2.201513 joulukuun, 2018No Comments

Inter0702

Helsingin IFK kohtaa lauantaina 7.2 jalkapallon Liigacupin D-lohkon ottelussa FC Interin. Ottelu pelataan kello 17:30 alkaen Talin jalkapallohallissa. Pääsyliput ennakkoon KSB Sportista 10 euroa ja ottelupäivänä ovelta 15 euroa.

HIFK:n kokoonpanosta ovat sivussa joukkueen kapteeni Esa Terävä, hyökkääjät Eero Peltonen ja Pekka Sihvola sekä edellisessä ottelussa IFK Mariehamnia vastaan avausmaalinsa tähtirinnoissa iskenyt puolustaja Jani Bäckman.

FC Inter on D-lohkon kärjessä puhtaalla tilastolla. HIFK on toisena ja IFK Mariehamn kolmantena. Tasapisteissä keskinäiset ottelut ratkaisevat, joten D-lohkosta jatkoon etenevät varmuudella FC Inter ja HIFK.

Mika Ojala teki yhden ja Vahid Hambo kaksi maalia, kun Inter voitti HIFK:n Liigacupin avausottelussa numeroin 3-2. HIFK:n maaleista ottelussa vastasivat keskuspuolustaja Jukka Sinisalo ja keskikentän liideri Jukka Halme.

HIFK on kohdannut jo kahdesti IFK Mariehamnin Liigacupissa. Ensimmäinen ottelu päättyi 24. tammikuuta Talissa 1-1 tasalukemiin ja aikaisemmin alkuviikosta HIFK kävi ryöstämässä seurahistoriansa ensimmäisen Liigacupvoiton Ahvenanmaan Eckeröhallenista lukemin 3-1.

screenshot.69

Liigacup | D-lohko | Sarjataulukko

 

Kommentit

HIFK hävisi FC Interille Liigacupin avauksessa lukemin 3-2. HIFK pelasi ottelussa ennakkoluulottomasti ja tarjosi liiganousijana hyvän vastuksen Interille.

”Ottelussa oli hyvä intensiteetti, mikä on pelin kehittämisen kannalta tärkeää. HIFK tuli tilanteisiin kovaa ja röyhkeästi”, FC Interin päävalmentaja Job Dragtsma kehui heti ottelun jälkeen seuran verkkosivuilla.

Edellisestä Inter-ottelusta alle 21-vuotiaiden maajoukkueturnauksen takia poissaolleet Fredrik Lassas, Carljohan Eriksson, Youness Rahimi ja Nnaemeka Anyamele ovat tällä kertaa kokoonpanossa.

”Lähdemme parantamaan edellisestä Inter-pelistä. Vastahyökkäyspelaamisemme täytyy olla terävämpää kuin viimeksi”, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo.

HIFK - FC Inter lauantaina 7.2 klo 17:30 Talin Jalkapallohallissa. Liput 10e ennakkoon / 15e ovelta. Tervetuloa!

HIFK – FC Inter lauantaina 7.2 klo 17:30 Talin Jalkapallohallissa. Liput 10e ennakkoon / 15e ovelta. Tervetuloa!