Skip to main content
Sotka

Kalle Sotka on sivussa 4-6 viikkoa.

HIFK:n keskikenttäpelaaja Kalle Sotka joutuu olemaan jopa kuusi viikkoa sivussa murtuneen varpaan vuoksi. Sotka, 23, loukkasi varpaansa lauantaina pelatussa Liigacupin ottelussa FC Interiä vastaan ja hänet jouduttiin vaihtamaan kentältä pois.

Sotka kävi tarkemmissa tutkimuksissa maanantaina ja hän joutuu olemaan arvion mukaan poissa pelikentiltä 4-6 viikkoa.

HIFK:n kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen tehnyt Sotka ei joudu kuitenkaan olemaan täysin ilman töitä sairaslomansa aikana.

HIFK:n mediatiimi nappasi hyvällä pelisilmällä varustetun Sotkan riveihinsä aluksi kahden viikon testisopimuksella. Mistään ensikertalaisesta ei ole kyse, sillä Sotka on kirjoittanut kolumneja muun muassa Kymppipaikka.fi -sivustolle ja hän on opiskellut urheilutoimittajalinjalla Laajasalon opistossa.

Sotka on ensimmäisen kerran tulessa uudessa roolissaan jo tällä viikolla, sillä keskikenttäpelaaja on luvannut raapustaa otteluennakon torstaina 12.2 pelattavasta harjoitusottelusta JJK:ta vastaan.

Harjoitusottelu HIFK – JJK pelataan torstaina 12.2 kello 14:30 Legirus Areenalla. Otteluun on vapaa pääsy. Sen sijaan lauantaille 14.2 suunniteltu harjoitusottelu PK Keski-Uusimaata vastaan on peruttu IFK:n loukkaantumistilanteen takia.

Sotkan lataama kuva Twitteriin kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tsemiä toipumiseen Kalle!

Sotkan lataama kuva Twitteriin kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tsemiä toipumiseen Kalle!

 

Seiska