Skip to main content
Tervetuloa perheeseen Jesse! Kuva: Edward Hultin

Tervetuloa perheeseen Jesse! Kuva: Edward Hultin

HIFK Fotboll on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen testissä olleen Jesse Ahosen, 22, kanssa. Ahonen esiintyi IFK:n paidassa kaikissa neljässä Liigacupin ottelussa tehden niissä yhden maalin kotiottelussa FC Interiä vastaan. Viime kauden Ahonen aloitti FC Viikingeissä ja loppukaudesta mies kävi merkkauttamassa ensimmäiset liigapelinsä Rovaniemen Palloseuran riveissä.

– Tosi loistavat fiilikset sopimuksesta. Jo viime kaudella oli puhetta HIFK:hon siirtymisestä. Lopulta valinta oli helppo, sillä koko joukkue on täynnä minulle tuttuja pelaajia. Lisäksi joukkueessa on erinomainen ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Pelit HIFK:n paidassa ovat olleet ainutlaatuisia Stadin Kingien ansiosta ja se on tuonut myös omaan peliin lisää virtaa, Ahonen kertoo.

Ahonen puhkuu itseluottamusta. Tarkoituksena ei ole lähteä ainoastaan säilyttämään sarjapaikkaa vaan tavoitteet ovat huomattavasti korkeammalla.

– Tavoitteena on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja näyttää kentällä mitä osaan. Olen varma, että pärjäämme myös joukkueena.

Ahonen esiintyi vakuuttavasti testijaksollaan ja se vakuutti lopulta myös Helsingin IFK:n päävalmentajan Jani Honkavaaran.

– Jesse on taitava, hänellä on todella nopeat jalat ja halu näyttää osaamistaan Veikkausliigassa, Honkavaara luettelee tuoreen vahvistuksen vahvuuksia.

– Ahonen sopii joukkueeseen niin pelillisesti kuin asenteensa puolesta. Mies on tuttu pelaaja niin taustoille kuin joukkueelle vuosien varrelta, joten tiedämme tasan tarkkaan mitä mieheltä saamme. Tämän sopimuksen myötä laitapelaajaosasto näyttää erittäin hyvältä. Tarkoitus on vielä vahvistaa hyökkäyspäätä ja keskuspuolustusta, kertoo joukkueen urheilutoimenjohtaja Henri Määttä.

FC Inter -ottelun maalintekijät: vasemmalta Ville Salmikivi, Fredrik Lassas, Jesse Ahonen, Youness Rahimi, Nnaemeka Anyamele ja Joni Korhonen. Kuva: Jere Nevalainen

FC Inter -ottelun maalintekijät: vasemmalta Ville Salmikivi, Fredrik Lassas, Jesse Ahonen, Youness Rahimi, Nnaemeka Anyamele ja Joni Korhonen.                           Kuva: Jere Nevalainen

 

Veikkausliiga

HIFK Fotboll

SuperKamrat