Skip to main content
WP_20150112_005

Youness Rahimi (vas.) ja Fredrik Lassas siirtyvät IFK:hon.

 

HIFK on tehnyt yksivuotiset pelaajasopimukset Fredrik Lassaksen ja Youness Rahimin kanssa. Molemmat pelaajat edustavat Suomea perjantaina käynnistyvässä alle 21-vuotiaiden maajoukkueturnauksessa Pietarissa.

”Olen erittäin tyytyväinen, että saatiin kaksi todella lahjakasta nuorta pelaajaa joukkueeseemme. He tulevat vahvistamaan joukkuetta entisestään”, IFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä kertoo.

”IFK haluaa tulla tunnetuksi nuorten ja lupaavien pelaajien kehittäjänä. Tällä hetkellä joukkueessamme on neljä nuorten maajoukkuepelaajaa, joten suunta on oikea. Joukkueessa on sopiva määrä nuorta intoa ja vuosien tuomaa kokemusta.”

Lassas, 18, on porvoolaisen FC Futuran kasvatti. Keskikentällä viihtyvä Lassas siirtyy IFK:hon paikallisvastustaja HJK:sta, jossa hän pelasi viime kaudella 14 ottelua Veikkausliigassa. Yhteensä liigaotteluita on tilillä 15. Poikamaajoukkueita vuodesta 2011 asti edustanut Lassas valittiin myös vuoden 2014 lupaavimmaksi nuoreksi pelaajaksi.

”IFK:ssa minua houkutteli isompi rooli kentällä. Olen aina ollut IFK:n kannattaja, joten on todella siistiä päästä pelaamaan ensi kaudella punaisessa pelipaidassa”, Lassas kertoo.

Rahimi on HJK:n kasvatti. Nuori ja lupaava hyökkääjä saapuu IFK:hon FC Hongasta, jossa hän on pelannut kolmen edellisen kauden aikana 33 liigaottelua.

”Uskon pääseväni pelaamaan paljon IFK:ssa ja sitä kautta kehittymään entistä paremmaksi pelaajaksi. Yritän päästä parhaalle omalle tasolleni ja sitä kautta lyödä itseni lopullisesti läpi Veikkausliigassa”, Rahimi sanoo.

Kausari2I