Otteluraportit

Helsingin IFK ja IFK Maarianhamina tasasivat pisteet Talissa

InläggtiKassu

HIFK – IFK Mariehamn 1-1 (0-0)

76´ 1-0 Eero Peltonen

79´ 1-1 Orgill Dever Akeem

Yleisömäärä: 460

Avauskokoonpano; Johansson (mv),  Ahonen (v 54´), Sinisalo, Kuusijärvi(v 63´), Halme, Jurvainen, Korhonen, Terävä, Hänninen, Kastrati, Taulo (v 68´)

Vaihtopelaajat:  Tolonen (mv), Vesala, Sotka, Peltonen, Mustonen, Bäckman, Jung

Ottelu

HIFK lähti otteluun tappio niskassaan hävittyään ensimmäisen Liigacupin ottelun Turun Interille maalein 2-3.

Poissa kokoonpanosta olivat edelleen Pikkuhuuhkajissa esiintyvät Carljohan Eriksson, Nnaemeka Anyamele, Fredrik Lassas ja Youness Rahimi.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli erittäin tasaista peliä ja peli aaltoili päästä päähän, mutta tauolle siirryttiin tilanteessa 0-0.

Toisen puoliajan puolessa välissä IFK Mariehamn oli ottelussa niskan päällä ja he loivat useita maalipaikkoja. HIFK-puolustus kuitenkin hoiti tehtävänsä erinomaisesti.

76′ minuutilla HIFK meni johtoon Eero Peltosen puskumaalilla. Tilanteen alusti upeasti pelannut Otto-Pekka Jurvainen, joka keskitti pallon maalille ja Tommi Vesalan tehdessä tilaa, oli Peltosella helppo työ viedä isännät 1-0 johtoon.

IFK Mariehamn tuli tasoihin vain muutamaa minuuttia myöhemmin, kun 79′ minuutilla Dever Orgill ja Diego Assis mursivat HIFK:n puolustuksen ja tasoittivat pelin 1-1.

Nämä numerot jäivät lopputulokseksi ja pisteet tasattiin Talissa.