Skip to main content
Miesten edustusjoukkueOtteluennakot

Ennakko: HIFK siipirikkoisena FC Interin vieraaksi

By 20.1.201513 joulukuun, 2018No Comments

Vaakuna

HIFK aloittaa tänään kotimaisen jalkapallokauden ja oman Veikkausliigataipaleensa FC Interin vieraana Turussa.

Täysin parhaalla mahdollisella kokoonpanolla joukkue ei otteluun lähde. Sopimuspelaajista varmuudella poissa ovat Pietarissa alle 21-vuotiaiden maajoukkueen matkassa olevat Carljohan Eriksson, Nnaemeka Anyamele, Fredrik Lassas ja Youness Rahimi.

Myös hyökkääjä Pekka Sihvola on sivussa ottelusta. Lisäksi joukkuetta piinaa flunssa-aalto, jonka takia osa pelaajista jää kotiin parantelemaan itseään.

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa voitoilla harjoitusotteluissaan. HIFK kukisti kakkosessa pelaavan Gnistanin Ville Salmikiven maalilla 1-0 ja FC Inter nöyryytti niin ikään Kakkosessa pelaavaa Atlantis FC:tä maalein 4-0.

Kommentit

HIFK haluaa menestyä Liigacupissa, mutta vieläkin tärkeämpää on pelata hyvää ja yleisöön menevää jalkapalloa.

”Meille Liigacup on iso juttu. Nousijajoukkueena haluamme tietysti nähdä, mihin paukkumme tässä vaiheessa riittävät. Pelimme ei missään nimessä ole valmista, mutta toivottavasti jo sillä mallilla, että näkyy harjoiteltuja asioita tai niiden aihioita”, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo joukkueen tavoitteista.

”Meillä on paljon poissaoloja: Pikkuhuuhkajat Pietarissa ja flunssa-aalto on käynyt läpi joukkuetta. Mutta saamme jalkeille Liigacupiin hyvän ja näytönhaluisen joukkueen”, Honkavaara lopettaa.

Ottelu pelataan tänään klo 14 Turun Javenture-areenalla. Mikäli et pääse paikan päälle, niin ota ihmeessä seurantaan edustusjoukkueen Twitter-tili: @hifkedustus, jossa tarjolla on tuttuun tapaan erinomainen live-seuranta.

Ottelu muualla mediassa

Liigacupissa historiallinen avausottelu: http://www.veikkausliiga.com/News.aspx?type=1&ID=57514

Mika Ojala odottaa jo tiistain HIFK-peliä: http://www.fcinter.com/uutiset.php?news_id=4647

Liigacup avaa kotimaisen jalkapallokauden – HIFK mittaa tasoaan Interin vieraana: https://faneille.com/futis/veikkausliiga/liigacup-avaa-kotimaisen-jalkapallokauden-hifk-mittaa-tasoaan-interin-vieraana/

Kausari2I

SuperKamrat

CoverPhotoInvesdor