Skip to main content

700-1

HIFK:n kausikorttimyynti kaudelle 2015 on ollut todella hyvässä vauhdissa ja kysyntää on riittänyt. Veikkausliigaan noussut HIFK on myynyt jo yli 700 kausikorttia ensi kauden kotiotteluihinsa kuuden viikon aikana.

”Tästä isoin kiitos kuuluu tietenkin Suomen parhaimmille faneille. 700 myytyä kausikorttia tässä vaiheessa olisi varmasti upea saavutus mille tahansa suomalaiselle jalkapalloseuralle. Kuten kaikki varmasti tietävät, niin matka on vielä kesken. Palasimme maan korkeimmalle sarjatasolle 42 vuoden tauon jälkeen, joten tarvitsemme kaikkien IFK-henkisten ihmisten tukea ensi kauden kotiotteluissa”, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä kertoo.

Varmista itsellesi parhaat paikat HIFK:n kotiotteluihin Töölön jalkapallostadionille ensi kaudeksi ja hanki oma kausikorttisi Lippupalvelun verkkosivuilta. Sinun tulee rekisteröityä Lippupalvelun asiakkaaksi, jotta voit tilata kausikortin. Rekisteröityminen on maksutonta.

1. De Stjärnprydda, Pääkatsomo / Huvudläktaren (numeroitu)
– 253,50 EUR (sisältää 3,50 EUR käsittelykuluja)
– Sisältää kaikki HIFK:n kotiottelut Veikkausliigassa kaudella 2015 / Tillträde till alla HIFK:s hemmatcher i Veikkausliiga säsongen 2015

2. IFK Klacken, Pohjoispääty / Norra ändan (numeroimaton)
– 128,50 EUR (sisältää 3,50 EUR käsittelykuluja)
– Sisältää kaikki HIFK:n kotiottelut Veikkausliigassa kaudella 2015 / Tillträde till alla HIFK:s hemmatcher i Veikkausliiga säsongen 2015

3. Super Kamrat -kortit vain HIFK:n toimistolta / Super Kamrat kortena endast från HIFK:s kansli (Olympiastadion)
– Lisätiedot: https://hifkfotboll.fi/superkamrat/

HIFK Fotboll

Muista myös käynnissä oleva HIFK Fotbollin osakekeanti. HIFK on ensimmäinen suomalainen urheiluseura, joka järjestää osakeannin kaikille avoimella joukkorahoituksella.

Osakkeista on myyty 23% ja yhteensä osakeannin myötä rahaa on kertynyt jo yli 56 000 euroa. HIFK:n tavoitteena on kerätä 250 000 – 400 000 euroa. Yhden osakkeen hinta on seuran perustamisvuotta kunnioittaen 189,70 euroa. Emission on määrä päättyä 15. helmikuuta.

Lue lisää osakeannista ja lähde mukaan yhteiselle taipaleelle: https://hifkfotboll.fi/hanki-pala-ifkta/

Masa

IFK-pelaajat Jukka Halme, Esa Terävä, Matias Hänninen ja Eero Peltonen kävivät jakamassa ennakkoon hankitut kausikortit IFK-kannattajille ennen jouluaattoa. Tsekkaa videolta iloiset tunnelmat!