Skip to main content
Juniorit

IFK-Cupen, Norrköping

HIFK C15 (P99) -pelaajien loppusyksyn kohokohta oli viime viikonlopun, 31.10-2.11, peli- ja harjoittelumatka Norrköpingiin, Ruotsiin.

Kolmatta kertaa järjestetyn IFK-Cupen turnauksen alkuperäinen idea on koota Ruotsin ja muiden maiden IFK-seurojen juniorijoukkueet mittelemään IFK-herruudesta.

Norrköping här kommer IFK!

Käytännössä muutkin seurat ovat saaneet ilmoittautua, jotta riittävän monta joukkuetta saataisiin kokoon. Tänä vuonna P15 ikäluokan turnaukseen osallistui viisijoukkuetta: IFK Norrköping, IFK Lidingö, Enköping, Bagarmossen ja HIFK. Joukkueet pelasivat yksinkertaisen sarjan, eli jokainen joukkue pelasi neljä peliä.

HIFK:lla oli matkassa 22 pelaajaa ikäluokista 00- ja 99-syntyneet. Ennen matkaa olikin sovittu että matkan luonteen mukaisesti peliaikaa jaetaan jokaiselle osallistujalle. Kentällä jokainen luonnollisesti teki parhaansa ja esimerkiksi selkeästi meitä kovempaa, IFK Norrköpingiä vastaan, pelasimme hetkittäin syksyn parasta peliä, vaikka teimme 8 vaihtoa pelin aikana.

Kahdessa ensimmäisessä pelissä pystyimme jopa ylittämään itsemme, kun taas kolmas ja neljäs pelimme olivat heikompia.

Ensimmäisen pelin avauskokoonpano

Pojat tutustumassa Nya Parkeniin, jolla turnauksen pelit pelattiin.

image

Turnauksen parhaat pistemiehemme, ja heidän välissään 5 min jäähyn! saanut topparimme. Kaikki kolme palkittiin kauden päättäjäisissä heidän pelattuaan 10 vuotta HIFK:ssa.

Avauksen pelaajat aloittivat viimeisen pelin penkillä

Koko jengi yhteiskuvassa

Kotimatkalla saimme, kolarin takia, jännittää ehdimmekö koneeseen.