Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Ennakko: HIFK matkustaa Vantaalle pistejahtiin

By 7.9.201411 joulukuun, 2018No Comments

1972319_749470135072218_1483956046_n

 

Jyväskylän reissulta JJK:ta vastaan upean 4-0 vierasvoiton kairannut HIFK kohtaa sunnuntaina kauden kolmannen ja viimeisen kerran paikallisvastustaja PK-35 Vantaan.

Joukkueet ovat kohdanneet Ykkösessä tällä kaudella kaksi kertaa ja molemmissa kamppailuissa on päädytty 1-1 tasapeleihin. Edellinen kohtaaminen noin kaksi viikkoa sitten oli kahden erittäin nälkäisen joukkueen välienselvittely erittäin sateisella Töölön Pallokentällä.

HIFK on sarjataulukossa viides ja PK-35 Vantaa toisena. Eroa joukkueiden välillä on vain 4 sarjapistettä. Kolmatta paikkaa vahtiva Ilves voitti omassa ottelussaan lauantaina FC Jazzin puhtaasti 3-0, joten tilanne sarjaa johtavan KTP:n takana muuttui entistäkin jännittävämmäksi.

HIFK:lla on ottelussa isot panokset lopullisen sarjasijoituksen kannalta ja voitolla tähtirinnat nousisivat neljänneksi. Sunnuntain paikalliskamppailu mukaan luettuna HIFK:lla on Ykkösessä viisi sarjaottelua jäljellä, joten loistavasti ja ennakkoluulottomasti suoriutuneen nousijajoukkueen on vielä pystyttävä parhaimpaansa.

PK-35 Vantaa etenee kuntopuntarin kärjessä. Edelliset viisi matsia ovat tuottaneet PK:lle neljä voittoa ja yhden tasapelin, joten HIFK saa vastaansa erittäin hyvässä vireessä olevan kotijoukkueen.

Poissaolijat: Jukka Halme (alavartalovamma), Lassi Hurskainen (käsivamma)

 

Seuraava kotiottelu on 20.9 Hakaa vastaan Olympistastadionilla HIFK-päivänä.

Enemmän infoa saat tästä: HIFK-PÄIVÄ