Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Otteluennakko: JJK – HIFK

By 31.8.201411 joulukuun, 2018No Comments

mAZA

Laitapuolustaja Matias Hänninen ja HIFK:n kapteeni Esa Terävä ovat olleen joukkueensa parhaimmistoa tällä kaudella. Molemmat ovat iskeneet kuusi maalia Ykkösessä. Kuva: Kalevi Hämäläinen

HIFK:n ottelut Ykkösessä jatkuvat maanantaina. Dösän keula suuntaa toistamiseen tällä kaudella Jyväskylään, jossa Tähtirinnat kohtaavat Harjun stadionilla sarjataulukossa seitsemäntenä olevan JJK:n.

HIFK on tällä hetkellä kolmen ottelun voitottomassa putkessa. Elokuu käynnistyi pelien osalta upeasti, kun Porin reissulta irtosi upea 5-0 vierasvoitto FC Jazzista ja heti perään sarjakärki KTP joutui nöyrtymään Bolliksella kauden ennätysyleisön edessä lukemin 4-1. Tämän jälkeen kelkka kuitenkin kääntyi, kun ensin Ilves kävi ryöstämässä pisteet HIFK:lta. Seuraavassa ottelussa AC Oululta tuli käkättimeen 2-1 ja viimeisin vääntö paikallisvastustaja PK-35 Vantaata vastaan päättyi tasalukemiin 1-1.

Sarjataulukossa HIFK on viidentenä 34 pisteellä, JJK seitsemäntenä 31 pisteellä. KTP johtaa sarjaa 46 pisteellä ja nousu Veikkausliigaan alkaa olla fakta. Toisena etenevä naapuriseura PK-35 Vantaa on kerännyt 38 pistettä, joten molemmilla joukkueilla on vielä hyvät mahdollisuudet parantaa sarjasijoituksiaan.

Maalivahti Lassi Hurskainen on sivussa JJK-ottelusta (käsivamma). Jukka Halme ja Mika-Matti Maisonvaara ovat myös loukkaantuneiden listalla. Sen sijaan Ilves-ottelussa suoran punaisen takia kaksi ottelua huilannut maalivahti Atte Ranta palaa HIFK:n kokoonpanoon ja on mahdollisesti valmennusjohdon käytettävissä.

HIFK ja JJK ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Toukokuun lopussa HIFK haki upean 4-0 vierasvoiton Harjun stadionilta ja viimeisin kohtaaminen heinäkuussa päättyi JJK:n niukkaan 2-1 voittoon. Kettupaitojen tärkeimpiin pelaajiin lukeutuvat Antto Hilska ja Tommi Kari olivat tuossa ottelussa joukkueensa parhaimmistoa ja molemmat onnistuivat maalinteossa kertaalleen.

Kauden kolmannessa kohtaamisessa molemmat joukkueet tuntevat varmasti läpikotaisin toistensa pelityylin, heikkoudet ja vahvuudet. Odotettavissa onkin erittäin tasainen ottelu.

– JJK on hyvässä vireessä oleva joukkue. Viime ottelussa meitä vastaan he puolustivat tiiviisti ja iskivät nopeasti vastaan, päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo.

screenshot.46

JJK – HIFK maanantaina 1.9 klo 18:30 Harjun stadionilla.

 

HIFK:n seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 20.9 klo 16:00 Olympiastadionilla.  Vastustajaksi saapuu legendaarinen FC Haka. Ykköseen täksi kaudeksi noussut HIFK on tarjonnut faneilleen hyvää viihdettä kauden aikana ja Tähtirintojen ottelut varsinkin kotibaanalla ovat olleet värikkäitä ja tapahtumarikkaita. Frendit messiin ja Stadikalle!

HIFK-päivä la 20.9 / Facebook-tapahtuma

HIFK – FC Haka ottelutapahtuma

HIFK-FLÄGÄRI