Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Kari Kuikka siirtyy Ruotsiin

By 8.8.201411 joulukuun, 2018No Comments

screenshot.36

Kuva: Jere Nevalainen 

HIFK:n keskikenttäpelaaja Kari Kuikka siirtyy Ruotsin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla (Division 2) pelaavan Mariehem SK:n riveihin. 

Kuikan sopimus kattaa loppukauden ja ensimmäinen ottelu Kuikalla on edessä 30.8 Östersundissa IFK Östersundia vastaan. Pidetty joukkuepelaaja mainitsee Ruotsiin muuton syiksi opiskelun ja perhe-elämän.

– KTP -peli jäi tämänhetkisen HIFK -uran viimeiseksi, mutta olen Suomessa vielä 23.8 pelattavaan PK-35 peliin saakka. Syynä aikaisempaan sopimuksen purkuun on Ruotsin siirtoikkuna, joka sulkeutuu jo 11.8 ja näin ollen paperit piti siirtää uuteen seuraan jo nyt. Tämä tuli hieman yllätyksenä ja nopealla aikataululla. En ollut asiaa niin tarkasti tutkinut, kun sopimus HIFK:n kanssa kirjoitettiin maaliskuussa. Harmi sinänsä, kun Jukka Halme loukkaantui eilen ja tarvetta Honsulla (päävalmentaja Jani Honkavaara) olisi varmasti ollut. Ruotsiin muuton syynähän ovat opiskelut sekä perhe-elämä, Kari ”Lanttu” Kuikka kertoo.

– Siirto tapahtui toisen suomalaisen Jesse Kalliokosken (ex-KPV) suosituksesta ja Jesse pelaa myös jengissä. Mariehem taistelee tippumista vastaan, joten vähän erilainen haaste edessä. Toinenkin vaihtoehto oli yhtä sarjatasoa ylempää, mutta Mariehemin tarjous oli parempi joten siirryn sinne.

HIFK toivottaa onnea ja menestystä Joensuun toiseksi kovimman jätkän matkalle Ruotsiin. Kiitos Lanttu!

Kuikka

Kuva: Jere Nevalainen

”Kun astuin ensimmäisen kerran kentälle HIFK:n paidassa vuonna 2011, tiesin että täällä tulen viihtymään ja tälle seuralle haluan pelata aina kun mahdollista. Ainutlaatuinen seura, huikeat fanit ja historiallinen kulttuuri! En Gång IFK, Alltid IFK!”

Kari Kuikka HIFK:n verkkosivujen pelaajaesittelyssä.