Skip to main content
Miesten edustusjoukkueOtteluennakot

Ennakko: Jazz – HIFK

By 1.8.201411 joulukuun, 2018No Comments

1972319_749470135072218_1483956046_n

 

Sunnuntaina HIFK lähtee metsästämään tärkeitä pisteitä Porista, kun vastaan sielä asettuu toinen sarjanousija, Jazz. Jazzin kausi ei ole ollut niin hyvä kuin olisi voitu olettaa, sillä seura löytyy sarjataulukosta toiseksi viimeisenä, kun taas HIFK on tällä hetkellä sarjassa kolmantena.

Viikingeistä hyvällä pelillä voiton ottanu HIFK lähtee Poriin kaatamaan erittäin alavireistä Jazzia. Porilaiset ovat ottaneet viimeisestä kymmenestä pelistä vain neljä tasuria ja hävinnyt loput, kun taas HIFK:n saldo on viisi voittoa, yksi tasapeli, sekä neljä häviötä.

Viimeksi kun joukkueet kohtasivat Olympiastadionilla päättyi ottelu 3-0 lukemiin HIFK:lle.

-Joukkueessa on erittäin hyvä tunnelma voitetun paikallispelin jälkeen ja meidän olisi erittäin tärkeää voittaa, jotta pysyisimme kärkijoukkueiden tahdissa. Olemme kerran aikaisemmin kohdanneet Jazzin joten tiedämme mitä odotamme heiltä, Kertoo HIFK:n kapteeni Esa Terävä.

On myös todella upeaa, että loukkaantumistupa on vähän tyhjentynyt ja erityisesti Sami Okkosen pääsy kentille pitkän loukkaantumisen jälkeen on erittäin positiivinen asia, Terävä jatkaa.

 

HIFK:n seuraava kotiottelu: HIFK – KTP torstaina 7.8 klo 18.30 Pallokentällä.