Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Aaltonen jatkosopimukseen, Koskinen ja Rexhepi lainalle

By 8.8.201411 joulukuun, 2018No Comments

IMG_5053

Patrick Aaltonen jatkaa HIFK:ssa. Kuva: Jere Nevalainen

HIFK on tehnyt loppukauden kattavan jatkosopimuksen laitapelaaja Patrick Aaltosen kanssa. Samalla HIFK:n puolustaja Marko Koskinen ja hyökkääjä Kron Rexhepi siirtyvät loppukauden ajaksi lainalle Kakkoseen.

Patrick Aaltonen on allekirjoittanut loppukauden kattavan sopimuksen HIFK:n kanssa.

Laitapuolustajana tällä kaudella pelannut Aaltonen on alunperin HJK:n kasvatti ja hän on pelannut myös Veikkausliigaa 19 ottelun verran FC Hongan riveissä. 20-vuotias Aaltonen on edustanut poikamaajoukkueissa jokaista ikäluokkaa (45 ottelua / 3 maalia).

Lisäksi HIFK tiedottaa keskuspuolustaja Marko Koskisen sekä hyökkääjä Kron Rexhepin loppukauden kattavista lainasopimuksista Kakkoseen. Koskinen siirtyy lainalle Gnistaniin ja Rexhepi Järvenpään Palloseuraan.