Skip to main content
Miesten edustusjoukkueOtteluennakot

Muutoksia edustusjoukkueen Olympiastadionilla pelattaviin otteluihin

By 1.6.201411 joulukuun, 2018No Comments

 

 

Seuraavassa kotiottelussa 13.6.2014 FC Jazzia vastaan tehdään historiaa, kun tähtirinnat tekevät paluun perinteikkäälle Olympiastadionille yli 40 vuoden tauon jälkeen. HIFK pelasi kultavuosinaan SM-sarjaa Olympiastadionilla, mutta vuonna 1972 edustusjoukkue kuitenkin putosi mestaruussarjasta ja siirtyi pelaamaan kotiottelunsa viereiselle Pallokentän viheriölle.

 

HIFK kunnioittaa perinteitään pelaamalla Olympiastadionilla myös toisen kotiottelun 20.9.2014 Valkeakosken Hakaa vastaan. Molemmilla joukkueilla on pitkä yhteinen historia SM-sarjasta, joten itse ottelun lisäksi kentällä tullaan näkemään tositoimissa myös molempien joukkueiden legendoja vuosien varrelta.

 

Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen 13.7.2014 pelattava kotiottelu Jyväskylän JJK:ta vastaan siirtyy pelattavaksi Pallokentälle.

 

Otteluiden tarkat alkamisajankohdat voit tarkastaa täältä.