Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

HIFK – FC Jazz ottelumainos

By 10.6.201411 joulukuun, 2018No Comments

Ykkösessä pelaavan HIFK:n jalkapallopelaajat haastoivat HIFK:n jääkiekkojoukkueen rangaistuslaukauskisoissa ensin jäähallissa ja tämän jälkeen Olympiastadionilla.

Videossa esiintyy jääkiekkojoukkueen puolelta Toni Söderhölm, Thomas Nykopp, sekä Toni Leinonen. Maalivahtina Team Kiekolla oli Kevin Lankinen.

HIFK Fotbollin Dream Teamissa oli Ville Taulo, Eero Peltonen, sekä ensimmäistä kertaa tällä vuosikymmenellä jäällä ollut Jonathan Karlsson. Maalivahtina toimii yllätysnimi.

Jääkiekko oli jalkapalloilijoilta odotetusti heikohkoa, mutta jalkapallossa he loistivat. Taulo esitti upean rabona-potkun, ja Peltonen sekä Karlsson viimeistelivät kylmän viileästi.

Kaunein maali nähdään kuitenkin lopussa, kun Söderholm koittaa torjua HIFK Fotbollin maalivahdin rankkarin, mutta Neymarin opit eivät selkesti ole menneet mieheltä ohi.

Video on jatkoa sille, kun Söderholm heitti salaperäisen maalivahdin roskalavalle.
Näin suuren luokan tuotantoa ei ole koskaan tehty Ykkösen ottelua varten. Mukana videota oli tekemässä tuotantoyhtiö Über.

Videon tarkoitus on promota HIFK:n ottelua FC Jazzia vastaan 13.6, joka pelataan Olympiastadionilla. Peli alkaa klo 18.30. Videossa Söderholm pyytelee anteeksi viimeisessä videossa sitä, kun Hurskainen heitettiin aikaisemmassa kohtaamisessa roskiin.