Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

David Lopez jättää IFK:n

By 30.6.201411 joulukuun, 2018No Comments

Lopez

Espanjalainen David Lopez ei jatka HIFK:n riveissä. Alunperin Suomeen opiskelemaan saapunut mies matkusti koulujen loputtua kotimaahansa selvittämään henkilökohtaisia asioitaan. Valitettavasti Lopez ei pysty enää palaamaan Suomeen tämän kauden aikana ja näin seura joutuu tulemaan toimeen ilman espanjalaisen värikkäitä otteita.

Lopez kuitenkin jätti niin joukkueeseen kuin kannattajiin pysyvän jäljen ja näin ollen seurajohto ei pidä mahdottomana, että mies nähtäisiin myös tulevaisuudessa joukkueen riveissä.

– Yhtälö, että Lopez pelaisi IFK:ssa kävi mahdottomaksi ja hän lopulta itse pyysi saada jäädä kotimaahansa. Meillä ei ollut tarjota millään sellaisia olosuhteita, joita hän olisi tarvinut Suomessa. Lisäksi hänen perheensä tarvitsi miestä kotimaassa, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi tämä. Pidämme kuitenkin yhteyttä mieheen ja toivottavasti ”Spanski” nähdään vielä joskus tähtipaidoissa, urheilutoimenjohtaja Henri Määttä toivoo.

Myös espanjalainen haluaa palata Suomeen ja punapaitoihin, kunhan vain saa hoidettua asiansa kotimaassa kuntoon.

– Rakastan tätä seuraa. Ensimmäisistä harjoituksista lähtien minut otettiin erittäin lämpimästi vastaan niin pelaajien kuin taustojen toimesta. Unohtamatta joukkueen upeita kannattajia Stadin Kingejä. En ole edes Espanjassa kokenut vastaavaa kannattajakulttuuria, Lopez kiittää.

Loppuun mies haluaa lähettää terveiset Stadin Kingeille:

– Pelasin elämäni parhaat pelit IFK:ssa ja en ikinä unohda niitä hetkiä. Älkää tekään unohtako viiksiäni, ne ovat yhtä kuin IFK. Kiitos kaikille kannatuksesta, Lopez lopettaa.