Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Raportti Oulusta ja päävalmentajan kommentit – HIFK – AC Oulu 2-2

By 12.5.201411 joulukuun, 2018No Comments

Ottelusta ennakoitiin vaiherikasta ja kovaa kamppailua. Molemmat joukkueet lähtivät taistoon voitto alla, joten sille putkelle haettiin jatkoa.

Vaiherikasta ja kovaa kamppailua saatiin. Ja yleisö varmasti piti näkemästään jalkapallosta, mitä Oulun Raatin Stadion tarjosi. Ottelussa nähtiin useita erikoistilanteita ja yhtä pääsi IFK:kin hyödyntämään, kun Antonio Inutile niittasi rangaistuspotkun sisään ottelun 16 peliminuutilla. Maali oli tasoitusmaali, sillä Oulu pääsi johtoon jo toisella minuutilla, kun tähtirinnat tekivät oman maalin.

Ottelun kuuman tunnelman takia tuomarit olivat jälleen paljon esillä. Päävalmentaja Jani Honkavaara antoi kuitenkin synninpäästön tuomareille ottelusta. ‐ Vaikea peli tuomareille. Osa tuomaritoiminnasta olisi voinut mennä toisinkin päin. Kuuma taisto oli, korttien määrä kertoo siitä. Tuomarikolmikko olisi ehkä voinut onnistua paremminkin, mutta ihan ok, Honkavaara linjasi.

Honkavaara näkee harjoiteltavaa ainakin erikoistilannepuolustamisessa. Hän myös kehui oululaisia suoraviivaisesta hyvästä jalkapallosta sekä nosti esille yhden AC Oulun pelaajista.

‐ Oulu pelasi todella suoraviivaisesti. Onnistuttiin hyökkäyssuuntaan ihan hyvin, puolustussuuntaan taas vähän heikosti. Peli oli vaiherikas, paljon erikoistilanteita. Erikoistilannepuolustamista pitää vielä treenata.

‐ Oulun pelaajista Titi Essomba oli erittäin vaarallinen ja vaikea pideltävä. Nousi hyvin esiin laidasta ja kykeni rakentamaan maalipaikkoja, Honsu kehui Ottelussa nähtiin peräti seitsemän varoitusta. Oulun pelaajille kortteja jaettiin viisi kappaletta, josta yksi johti oululaispelaaja Morten Gerster Peipisen ulosajoon kahden varoituksen takia.

HIFK:n pelaajista keltaista korttia joutuivat katsomaan Patrick Aaltonen ja David Lopez.

HIFK – AC Oulu 2‐2
2´ 1‐0 Matias Hänninen (oma maali)
16´ 1‐1 Antonio Inutile
34´ 2‐1 Janne Hietanen
50´ 2‐2 Matias Hänninen

Jos et päässyt paikanpäälle katsomaan ottelua, niin katso videokooste alta. Seuraavan ottelunsa HIFK pelaa kotonaan lauantaina 17.5, kun PK‐35 Vantaa saapuu testaamaan tähtirintojen vireen.

Oskar Viding