Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Pelaajakuvissa käytetyt upeat pelipaidat ovat nyt myynnissä!

By 9.5.201411 joulukuun, 2018No Comments

Uudistettujen kotisivujen pelaajakuvissa käytetyt upeat pelipaidat ovat nyt myynnissä!

Mainoksettomassa paidassa rintaa koristaa IFK-tähti ja takana on pelinumero ja nimi. Olkapäissä on Kappan logo.

Kutakin paitaa on saatavilla vain yksittäinen kappale nopeimmalle tilaajalle. Kannattaa toimia nopeasti, sillä tilaisuus on ainutkertainen: kutakin paitaa on myynnissä vain yksittäinen kappale. Saatavilla on punaisia ja valkoisia pelipaitoja sekä keltaisia ja mustia maalivahtipaitoja.

Huomio! Paitojen koot ovat melko ahtaita, joten suosittelemme ottamaan suuremman paidan kuin mitä normaalisti vaatekaapista löytyy. XL-koko ei ole mikään valtava säkki, vaan istuu mukavasti M- tai L-paitoja tavallisesti käyttävälle.

Tilaaminen onnistuu kätevästi verkkokaupasta.