Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Nuorten maajoukkueen vakiokasvo HIFK:iin

By 5.5.201411 joulukuun, 2018No Comments

HIFK on solminut elokuun alkuun kestävän sopimuksen laitapelaaja Patrick Aaltosen kanssa.

Vuonna 1994 syntynyt Aaltonen on urallaan aiemmin edustanut Veikkausliigassa  pelaavaa FC Honkaa ja talvikaudella hän oli Vaasan Palloseuran testissä, mutta jäi lopulta ilman sopimusta. Nuorten maajoukkueessa mies on esiintynyt peräti kaikissa ikäluokissa vuosina 2009-2013.

-Olen harjoitellut HIFK:n kanssa nyt useamman viikon ja joukkue on ottanut minut  hyvin vastaan. Fiilikset ovat näin Ilves-ottelun alla erittäin hyvät ja odotan innolla HIFK-paidan päälle pukemista, Aaltonen paljastaa.

Aaltonen on selkeä vahvistus Ykkösen tasolle ja puuttuva palanen HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaaran palapeliin. Miehen tavoitteet ovat selkeästi korkeammalla kuin  Ykkösessä, joten nähtäväksi jää pelaako Aaltonen koko kauden tähtirinnoissa.

-Patrick tuo joukkueeseen taitoa ja erittäin hyvän oikean jalan laukauksen, Honkavaara kertoo uudesta vahvistuksesta. Patrick Aaltonen nähdään tositoimissa jo tänään, kun HIFK aloittaa kotiottelunsa Sonera  Stadiumilla Tampereen Ilvestä vastaan.

HIFK-Ilves 5.5.2014 klo 18.30 Sonera Stadiumilla.

Pääsyliput
Aikuiset 13 euroa
Lapset 5 euroa