Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Jukka Sinisalo: Jyväskylä on erityinen paikka mennä pelaamaan – tähtirinnat matkaavat JJK:n vieraaksi

By 22.5.201411 joulukuun, 2018No Comments

Tähtirinnat matkaavat perjantaina kauden kolmanteen vierasotteluunsa Jyväskylään, kun Veikkausliigasta viime kauden päätteeksi tippunut JJK mittaa HIFK:n vireen. Otteluun lähdetään mielenkiintoisista asetelmista, sillä tasaisessa Ykkösessä IFK on sijalla viisi ja JJK sijalla yhdeksän. Piste-eroa joukkueilla ei ole kuin yksi piste. Tähtirinnoilla pisteitä on kasassa viisi, kun taas jyväskyläläisillä niitä on neljä. Ottelussa siis riittää panosta molemmilla.

Edellisellä kierroksella JJK nappasi kauden ensimmäisen voittonsa. Joukkue kaatoi kotonaan porilaisen FC Jazzin lukemin 1-0. HIFK sen sijaan joutui viime lauantaina tyytymään tasatulokseen 1-1 PK-35 Vantaata vastaan kotonaan Töölön Pallokentällä.

HIFK:n pelatessa viimeksi Ykkösessä kausilla 2011 ja 2012, pelasi JJK Veikkausliigassa. Joukkueet eivät siis ole vielä kohdanneet toisiaan lähivuosina. Tämä tekeekin ottelusta hyvinkin mielenkiintoisen.

Tähtirintojen riveistä löytyy JJK:n tuntemusta. Joukkueen puolustaja Jukka Sinisalo pelasi Jyväskylässä aikoinaan Veikkausliigassakin. Sinisalo odottaakin tiukkaa ja mielenkiintoista taistoa.

–       Tiukka matsi varmasti. JJK sai jonkinlaisen apinan pois selästään ainakin, kun he nappasivat kauden ensimmäisen voittonsa Jazzista. Heillä on nuori joukkue, joten varmaan tulee vastaan myös paljon nuoruuden intoa. Mielenkiintoinen ottelu tulossa, Sinisalo uskoo.

Entisen seuran kohtaaminen herättää myös paljon tunteita Sinisalossa. Joukkueessa on edelleen jonkin verran vanhoja pelikavereita.

–       Herättää tunteita tottakai. Itse Jyväskylästä kotoisin. Erityinen paikka mennä pelaamaan. Joukkueessa edelleen muutamia vanhoja pelikavereita, niin kiva mennä pelaamaan heitä vastaan, tähtipuolustaja tunnelmoi tulevaa taistoa.

Sinisalo toivoo HIFK:lta vielä parempia otteita kautta ajatellen. Puolustaja ei voi olla täysin tyytyväinen vielä tähtirintojen suoritukseen.

– Ei ihan täysin voi olla tyytyväinen. Kykenemme kyllä vielä parempaan. Yksi voitto ja paljon tasureita. Jos miettii vaikka PK-matsia, niin täytyy olla ainakin paljon vaarallisempi. Puolustus voisi myös toimia hiukan paremmin, Sinisalo painotti.

Jukka Sinisalo juhli myös torstaina syntymäpäiviään. Sinisalon tarkoitus olisi kuitenkin lähteä juhlimaan syntymäpäiviään vasta huomenna voitto taskussa.

–       Ei ole vielä ehditty juhlimaan synttäreitä. Juhlitaan huomenna kolme pistettä rikkaampina, tähtipuolustaja sanoo pilke silmäkulmassa.

Sinisalo lähettää terveisiä myös vanhalle pelikaverilleen JJK:sta. Toivottavasti terveiset menevät perille!

–       Tommi Karille voisi laittaa sellaisia terveisiä, että laittaa kunnon suojat jalkaan, Sinisalo naurahtaa.

Ottelu pelataan Jyväskylän Harjun Stadionilla huomenna perjantaina. Taisto alkaa kello 18:30. Päijänteen Barcelonaa vastaan on varmasti odotettavissa värikästä ja mielenkiintoista kamppailua – kuten sen Jukka Sinisalokin jo sanoi.

 

Oskar Viding