Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Jukka Halme: Nyt on saatava oma peli toimimaan – HIFK – Ilves -otteluennakko

By 3.5.201411 joulukuun, 2018No Comments

HIFK pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa maanantaina 5.5. kun vastaan Sonera Stadiumilla asettuu Tampereen Ilves. Molemmat joukkueet lähtevät kauden toiseen otteluunsa tappio niskassaan.

Tähtirintojen ensimmäinen ottelu Kotkassa meni heikosti, ja KTP nappasikin ottelusta kolme pistettä 2-0 voitolla. Keskikentällä pirteästi kotkalaisia vastaan pelannut Jukka Halme toivookin joukkueelta selvästi parempaa tulosta.

– Parannettavaa löytyy aika pitkälti kaikessa. Pitää kyetä saamaan peliä enemmän hyökkäyssuuntaan. Kotkassa lähinnä tapeltiin keskikentällä. Intensiteetin pitää parantua, jotta saadaan hyvä tulos Ilves-pelistä, painotti Jukka Halme.

Vaikka kauden ensimmäinen ottelu meni IFK:lta heikosti, uskoo Halme kuitenkin vahvaan kauteen. Hän kehuukin joukkueen vahvaa yksilöosaamista.

– Meillä on erittäin hyvä joukkue kasassa. Paljon laadukkaita yksilöitä. Luotan, että ne tuo meille menestystä. Luvataan paljon parempi peli-ilme faneille. Tulkaa sankoin joukoin paikalle, ”Jugi” toivottaa kannattajille.

Ottelu on molemmille joukkueille kauden toinen. IFK:n tavoin Ilveskin kärsi ensimmäisestä ottelustaan tappion. PK-35 taisteli itselleen niukan 2-1 voiton tupsukorvista Vantaalla. Vastakkain on siis kaksi nälkäistä joukkuetta. Tämä tekeekin ottelusta viihdyttävän taistelun, josta ei varmasti tule puuttumaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

HIFK-Ilves maanantaina 5.5.2014 Sonera Stadiumilla.

Pääsyliput

Aikuiset 13 euroa
lapset 7-12 vuotta 5 euroa

Ovelta voi myös hankkia kausikortin hintaan 125 euroa tai vaihtoehtoisesti kausikortin pelkkiin Olympiastadionille, sekä Soneralla pelattaviin otteluihin otteluihin hintaan 40 euroa.

Oscar Widing