Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Ennakko: HIFK – JIPPO ti 27.5. klo 18:30, Töölön Pallokenttä

By 27.5.201411 joulukuun, 2018No Comments

Viime kierroksella voittoa juhlineet HIFK ja JIPPO kohtaavat tänään Töölön Pallokentällä klo 18.30 käynnistyvässä ottelussa. HIFK on viiden kierroksen jälkeen sarjataulukossa toisena. Vierasjoukkue JIPPO on HIFK:ta vain pisteen perässä kuudennella sijalla ja se lähtee hakemaan kauden ensimmäistä vierasvoittoaan.

HIFK on aloittanut kautensa erittäin pirteästi ja kotiottelusaldo on tappioton. Paikallisvastustaja PK-35:n kanssa pisteet jaettiin ”Bolliksella” lukemin 1-1 ja toukokuun alussa Ilves kaatui Sonera Stadiumilla 2-0. HIFK:n peli alkukaudella on perustunut vahvaan pelisuunnitelman noudattamiseen ja tiiviiseen puolustuspelaamiseen. HIFK on päästänyt viidessä pelatussa ottelussa vain viisi maalia ja yksi joukkueen tärkeimmistä hahmoista on joukkueen maalivahti Lassi Hurskainen. Vielä viime kaudella JIPPO:ssa vaikuttanut Hurskainen tietää, että vastaan astelee taisteleva joukkue.

– Molemmat joukkueet lähtevät pelaamaan varmasti todella kovaa heti alusta. JIPPO:n valmentaja Mika ”Diego” Lähderinne on valmentaja, joka saa joukkueen syttymään, Hurskainen kuvailee.

Hurskainen osaa nimetä muutaman pelaajan, joiden kanssa HIFK joutuu olemaan erityisen varuillaan. Vastaan tulee todella kokenut Ykkösen joukkue, jossa on laadukkaat ulkomaalaisvahvistukset.

Toni Tahvanainen pystyy yksin ratkaisemaan pelejä ja hän on erittäin vaarallinen. Nuorten maajoukkueissa eri ikäluokissa esiintynyt Saku Kvist on todella nopea ja hyvin nouseva keskikenttäpelaaja. Konkarit Tarmo Koivuranta ja Tuomas Korpela ovat JIPPO:n sielu, jotka toivottavasti nähdään Stadissa.

Hurskainen näkee JIPPO:n pelaavana ja taistelevana joukkueena, joka pelaa aina vihellykseen asti.

– Uskon, että nykyinen JIPPO pyrkii pelaamaan. Meillä on niin nopeita jätkiä, että varmasti saadaan paine niiden puolustusalueelle. JIPPO:lle ottelu kestää aina 95 minuuttia.

Illan ottelu starttaa ”Bolliksella” klo 18.30. Hurskainen toivottaa yleisön ja joensuulaiset tervetulleeksi Helsinkiin.

– Haluan lämpimästi toivottaa JIPPO:n tervetulleeksi Bollikselle yhdessä Kari Kuikan (ex-JIPPO) kanssa. Edessä on titaanien taisto.

HIFK – JIPPO ti 27.5. klo 18:30, Töölön Pallokenttä. Liput 13/5e.

Toni Saukkola