Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

Antonio Inutile: yksi niistä otteluista, joita ei halua hävitä – Bolliksella vastassa PK-35

By 16.5.201411 joulukuun, 2018No Comments

Tähtirinnat pelaavat kauden toisen kotiottelunsa lauantaina, kun vastaan asettuu Vantaalta saapuva PK-35. Ottelusta on ennakoitavissa tiukkaa taistoa, jossa molemmat joukkueet haluavat viimeistellä maaleja paljon. Niitä siis saattaa olla odotettavissa – joten paikan päälle kannattaa saapua.

Viime kaudella vantaalaiset taistelivat itsensä Miesten Ykkösessä sijalle kuusi. Edellisestä sarjakamppailusta HIFK:n ja PK-35 välillä on vierähtänyt pieni tovi, sillä joukkueet pelasivat viimeksi vastakkain kaudella 2012. Silloin vantaalaiset onnistuivat murskaamaan tähtirinnat lukemin 5-1 heinäkuisessa illassa Vantaan ISS Stadionilla. Viime kerrasta on siis jäänyt jonkin verran hampaan koloon.

HIFK:n hyökkääjä Antonio Inutile odottaa innoissaan entisen seuransa kohtaamista. Vastapuolella pelaakin hänen moni ystävänsä.

– On siinä aina erityinen fiilis, kun entistä seuraansa vastaan pelaa. Paljon ystäviä siinä seurassa edelleen pelaamassa. Ehdottomasti yksi niistä otteluista, jota ei halua hävitä, kommentoi Inutile tulevaa taistoa. Inutile toivookin paljon maaleja ottelusta, jotta kannattajat viihtyisivät erityisen hyvin Bolliksella.

– Toivon, että voitetaan. Toivottavasti myös tulee paljon maaleja, että kannattajille tulisi hyvä otteluelämys. Riippuu paljon pelin kulkua ajatellen, kumpi tekee ottelussa ensimmäisen maalin, “Inu” valottaa näkemyksiään.

Veikkausliigassakin pelannut hyökkääjätähti lähenee 100% pelikuntoa, ja iloitseekin kun minuutteja on kertynyt. Hän kuitenkin muistuttaa, että parannettavaa vielä löytyy. Inun viime kautta varjosti loukkaantuminen. – Akillesvaivan takia olin hetken sivussa. Nyt kuitenkin kun saanut taas minuutteja alle, niin huippukunto alkaa lähestyä. Kyllä vielä toki parannettavaa löytyy niin itseltä kuin joukkueeltakin, Inutile kommentoi.

Inutile juhli viime maanantaina syntypäiviäänkin, joten hyvä syntymäpäivälahja olisikin voitto entisestä seurasta. Hyökkääjä täytti 29 vuotta.

– Matsista voitto, niin voisi olla ihan kiva käydä kolme pistettä rikkaampana pelin jälkeen jossain muutamalla, Inu paljastaa syntymäpäiväsuunnitelmiaan.

– Toivottavasti saadaan samanlainen tuki kuin mitä oli ensimmäisessä kotipelissä. Tulkaa paikan päälle, Inutile toivoo faneilta.

Paikalliskamppailu vantaalaisia vastaan alkaa lauantaina kello 16:00 Töölön Pallokentällä. Ottelusta odotetaan vauhdikasta ja maalirikasta kamppailua. Moni suuntaa lauantaisin juhlimaankin, niin mikäs sen parempi tapa aloittaa illanvietto kuin laadukas ja hieno jalkapallo-ottelu! Lauantaiksi on ennustettu vieläpä aurinkoista ja lämmintä säätä, joten aurinkolasit päähän ja Bollikselle siis.

HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara haastattelussa ennen peliä ravintola Gringos Locosissa kello 14. Otteluun on yksi sisäänkäynti ja se on Sonera Stadiumin puoleinen pääty.

Lippujen hinnat

Aikuiset: 13€

Lapset: 5€ (7-12v)

 

Oskar Viding