Skip to main content
Otteluraportit

Suomen Cup: Markus Tanner palkitaan SJK-ottelussa

By 14.4.201427 toukokuun, 2014No Comments

Tämän kauden Suomen Cupissa HIFK on voittanut kaikki kolme pelaamaansa ottelua maalierolla 20-2. Kolmannella kierroksella kaatui HIFK/2 5-1, neljännellä kierroksella FC Kontu 8-0 ja viidennellä kierroksella porvoolainen FC Futura lukemin 7-1. SJK puolestaan eteni suoraan Suomen Cupin kuudennelle kierrokselle Liigacupin voittajana.

SJK aloitti Veikkausliigaurakkansa viime lauantaina tasapelillä Rovaniemen Palloseuran vieraana. HIFK puolestaan koki vuoden 2014 ensimmäisen
tappionsa viime viikonloppuna harjoitusottelussa Ykkösessä pelaavalle Tampereen Ilvekselle.

SJK on tuttu vastustaja HIFK:lle, sillä molemmat joukkueet pelasivat kaudella 2012 Ykköstä. Lisäksi tähtirintojen päävalmentaja Jani Honkavaara on kotoisin Seinäjoelta.

– On mukava kohdata menneisyyden kasvot sellaisessa ympäristössä, jossa heidät aikanani totuin näkemään. Ottelussa kohtaavat Kakkosen ja Ykkösen viime kauden mestarit. SJK on myös talvikauden Suomen mestari ja meillä on takanamme erinomainen talvikausi, joten hieno ottelu on luvassa, Honkavaara lupaa.

HIFK palkitsee ennen ottelua joukkueen pitkäaikaisen pelaajan Markus ”Mave” Tannerin. Kovaotteinen Tanner lopetti pelaajauransa viime kauteen polvivaivojen takia. Mave muistetaan kentällä leveästä hymystään ja upeasta puskumaalista, joka varmisti HIFK:n edellisen nousun Ykköseen vuonna 2010.

Suomen Cupin 6. kierros: HIFK – SJK 15.4. 2014 klo 18:30, Sonera Stadium (Urheilukatu 5).

Liput otteluun maksavat 13 euroa, kausikortilla 5 euroa, sekä lapset 7-12-vuotiaat 5 euroa. Lipunmyynti tapahtuu Urheilukadun puolelta pohjoiselta lippuluukulta. Tule ajoissa, niin vältät ruuhkat! Lipunmyynti aukeaa klo 17:30.