Skip to main content
Miesten edustusjoukkue

SoVo – HIFK 2-2 (1-1)

By 23.4.201411 joulukuun, 2018No Comments

HIFK käväisi ennen pääsiäistä Somerolla pelaamassa paikallista Kakkosen joukkuetta Someron Voimaa vastaan. Ottelu pelattiin päivää sen jälkeen kun tähtirinnat kohtasivat SJK:n Suomen Cupissa. Niinpä Somerolle matkasivat vain ne pelaajat, jotka eivät pelanneet Cup-ottelussa. Kahden testipelaajan lisäksi HIFK/2:sta lainattiin kolme pelaajaa, joista Aleksi Jussila onnistui maalinteossa. Ilahduttavaa oli hyökkääjä Sami Okkosen paluu kentälle lähes vuoden tauon jälkeen. Okkonen oli pelannut edellisen kerran sarjaottelussa FC Futuraa vastaan toukokuussa 2013.

SoVo – HIFK 2-2 (1-1)

IFK:n maalintekijät: Milo Jung, Aleksi Jussila.

IFK:n kokoonpano: Atte Ranta; Jere Pulkkinen (46. Johannes Axerud), Marko Koskinen, Emir Shabani, Patrick Aaltonen; Kron Rexhepi, Henri Jussila, Milo Jung,
Mika-Matti Maisonvaara; Sami Okkonen (70. Aleksi Jussila), Tuomas
Mustonen.