Skip to main content
Otteluraportit

Ilves nujersi HIFK:n

By 6.4.201427 toukokuun, 2014No Comments

Lauantain harjoitusottelu pelattiin varsin keväisessä auringonpaisteessa, mutta ajoittain kovaksikin yltynyt puuskittainen tuuli hieman häiritsi. Tasaisen ottelun voitti lopulta Ilves ansaitusti 1-0, ja näin HIFK kärsi harjoituskauden ensimmäisen tappionsa.

Ottelussa haettiin hieman tuntumaa sarjakaudelle, kun HIFK isännöi Ilvestä kauden ensimmäisessä kotiottelussa maanantaina 5.5.
klo 18:30 Sonera Stadiumilla.

Ilves – HIFK 1-0 (0-0)
1-0 Tomi Petrescu (63.)

HIFK:n kokoonpano: Lassi Hurskainen (46. Atte Ranta); Timo Priha, Marko Koskinen (46. David Lopez), Jukka Sinisalo; Jonathan Karlsson (46. Riku Oras), Ville Taulo (78. Jukka Halme, v), Kari Kuikka, Matias Hänninen (46. Kron Rexhepi); Eero Peltonen (78. Tuomas Mustonen); Antonio Inutile, Tuomas Mustonen (46. Milo Jung).