Skip to main content
Otteluraportit

Talven voittoputki sai jatkoa

By 24.3.201427 toukokuun, 2014No Comments

Ennakkoasetelmat

Vastakkain olivat kaksi vanhaa mestariseuraa, HIFK ja FC Jazz. Molemmat ovat aloittaneet matkan kohti uutta tulemista ja nousu Ykköseen on osa tätä prosessia. Sarjakauden alkuun on kuukausi aikaa ja ottelu toista sarjanousijaa vastaan on hyvä mittari joukkueen tasosta.

Ratkaisu

Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin punaisten hallintaa kentällä, mutta maalia ei kumpikaan joukkue onnistunut puoliajan tiimellyksessä aikaiseksi saamaan. Yksi koko ottelun suurimmista hahmoista oli kotijoukkueen Jukka Halme, joka teki näyttäviä harhautuksia ja sai aikaiseksi myös muutaman maalipaikan.

Tauon aikana HIFK suoritti muutamia pelaajavaihtoja ja kentälle tuli muun muassa tuore espanjalaisvahvistus David Lopez. Kun puoliaikaa oli ehditty pelata viitisen minuuttia, teki Lopez näyttävän esityön ja keskitti pallon maalin eteen Marko Koskiselle, joka tälläsi pelivälineen ilmasta maaliverkkoon.

HIFK Fotboll - Jani Honkavaara

Päävalmentaja Jani Honkavaaran kommentit olivat haluttuja myös Ylen puolelta.

Ottelussa nähtiin muutama varoituskin ja pientä hiillostusta näin kauden alla oli puolin ja toisin nähtävissä. Pelin edetessä kohti loppua ei voittajasta ollut epäselvyyksiä, niin paljon HIFK ottelua kuitenkin sai hallittua eivätkä porilaiset päässeet edes vaarallisille paikoille. Lopputulos 1-0 kuvastaa ottelua hyvin paljon.

HIFK – FC Jazz 1-0 (0-0)
1-0 Marko Koskinen (50.)

HIFK:n kokoonpano: Atte Ranta; Matias Hänninen, Marko Koskinen (60. Kuutti Mujunen), Timo Priha (46. Jukka Sinisalo), Riku Oras; Kari Kuikka (46. Kalle Sotka), Jukka Halme (78. Henri Jussila, v); Jonathan Karlsson (60. Kron Rexhepi), Eero Peltonen (60. Antonio Inutile), Milo Jung (46. David Lopez); Esa Terävä (60. Tuomas Mustonen, v).

Kommentti

– Oli vähän vaikeata tänään. Pallot karkailivat ja kenttä oli hieman liukas. Tämä ei ollut mitenkään paras peli meiltä, koska olisimme voineet tehdä useampiakin maaleja, mietti ottelun hahmo Jukka Halme.

– Tuntuu, että alkaa kunto olla ihan hyvässä mallissa. Jaksaa tehdä hommia kentällä ja sitä myöden suorituksetkin tuntuvat helpoilta. On tässä kuitenkin vielä parannettavaa eikä tämä mikään loistava peli vielä ollut, jatkoi Halme.

Joni Hildén