Skip to main content
Otteluraportit

Harjoitusottelu HIFK – FC Jazz sunnuntaina

By 21.3.201427 toukokuun, 2014No Comments

FC Jazz nousi HIFK:n tavoin viime kaudella Kakkosesta Ykköseen ja omaa erittäin vahvan historian 1990-luvulta, jolloin porilaisten riveissä pelasivat muun muassa Piracaia, Luis Antonio, Miika Juntunen sekä monia muita aikansa huippuja. FC Jazz menestyi tuona aikana hyvin voittaen kaksi Suomen mestaruutta ja saavuttaen finaalipaikat sekä Liiga- että Suomen Cupissa.

Sunnuntaina FC Jazz saapuu Pallokentälle haastamaan hyvässä vireessä olevan HIFK:n. Tähtirinnat ovat pelanneet tämän vuoden pelit ilman tappioita. Kasassa on seitsemän voittoa ja yksi tasapeli. Porilaiset sen sijaan metsästävät vielä vuoden ensimmäistä voittoa. Ennen sunnuntain peliä FC Jazz on hävinnyt kaksi ottelua ja pelannut kaksi kertaa tasan.

HIFK kohtaa FC Jazzin myös Olympiastadionilla kesäkuussa. Osallistu tähän tapahtumaan ja ole mukana luomassa upeaa urheilutapahtumaa.

Harjoitusottelu HIFK – FC Jazz sunnuntaina 23. maaliskuuta kello 16:30, Pallokenttä 6. Otteluun on vapaa pääsy.