Skip to main content
FutsalHIFK/4

Futsalin menestys jatkuu

By 24.3.201427 huhtikuun, 2014No Comments

HIFK:n edustusjoukkue päätyi lohkossa 1 tasapisteisiin Gnistan/Ogelin kanssa. Tähtirintojen nousun ratkaisi oulunkyläläisiä parempi maaliero. Gnistan/Ogeli voitti viimeisessä ottelussaan Spartakin lukemin 6-4 (3-3), mutta sarjan kärkipaikkaan olisi vaadittu voitto 18 maalin erolla.

HIFK/3 urakoi viikonlopun aikana voiton molemmista otteluistaan. Kakkoslohkon voitto varmistui sunnuntaina, kun tähtirinnat kaatoivat Atlantis FC/RS:n lukemin 2-7 (0-3). Nelosen lohkovoittajat kohtaavat vielä lopputurnauksessa lauantaina 29.3., jolloin pelataan piirin mitalisijoista. HIFK:n edustusjoukkueen ja HIFK/3:n lisäksi mukana on kolmoslohkon voittanut Ponnistus/JARI.

Tällä kaudella futsal-toimintaan tulivat mukaan myös HIFK/2 ja HIFK/4, jotka aloittivat piirin alimmalta sarjatasolta eli Viitosesta. Sarjat päättyivät kaksi viikkoa sitten. Kahdeksan ottelua peräkkäin voittanut HIFK/2 voitti samalla lohkon 3 ja nousi Neloseen. HIFK/4 puolestaan tyytyi seitsemänteen sijaan lohkossa 4.

Nelonen, sarjataulukot

Viitonen, sarjataulukot