Skip to main content

Migu on juniorina pelannut HPS:ssä ja pelaa edelleen KKI-sarjoissa. Migulla on UEFA B-valmentajalisenssi, jonka lisäksi hän on osallistunut useisiin täydentäviin valmennus-koulutuksiin.

Valmennuskokemusta junioreiden parissa Migulla on HIFK:ssa jo lähes kymmeneltä vuodelta sekä myös käsipallon puolella Dickenissä. Junioripäällikkön toimen ohessa Migu jatkaa HIFK99 (C15)-joukkueen päävalmentajana.
Junioripäällikön tehtäviin HIFK:ssa kuuluu seuran junioritoiminnan johtaminen ja kehittäminen ikäluokissa C15- ja nuoremmat. Joukkueiden toiminnan organisoiminen ja kenttätoiminnan tehostaminen ovat tärkeysjärjestyksessä korkealla, kuten myös valmentajarekrytointi ja -koulutus.

Joukkueissa toteuvan pelaajakehityksen tueksi seura käynnistää maaliskuussa extra- ja kykykoulutoiminnan. Myös kevään leirit ja Åke Lindmanin-futiskoulu ovat junioripäällikön vastuualuetta.

Junioripäällikön tehtävä on osa-aikainen.

Mikael Airava