Skip to main content

Toppari Jukka Sinisalo, 31, tulee vahvistamaan HIFK:n puolustusta vankalla kokemuksellaan. Veikkausliigassa Sinisalo on edustanut FC Interiä, JJK:ta ja viimeksi FC Lahtea.

Sinisalo on itse todella innostunut seuranvaihdosta.

– Liityn mielelläni HIFK:hon, seura on perinteikäs ja joukkueessa on hyvä tekemisen meininki. Tuon joukkueeseen kokemusta, pallollista varmuutta puolustuspäähän ja ääntä kentälle. Ensi kaudelta odotan paljon, sillä meillä on hyvä joukkue. Nousijana lähdemme nöyrästi haastamaan muita, mutta kaikki ottelut ovat voitettavissa, kommentoi Jukka Sinisalo siirtoaan.

– Sinisalo on HIFK:n näköinen pelaaja. Mies on nopea, rauhallinen ja ennen kaikkea johtaja kentällä. Aggressiivisuudellaan ”Sini” tuo pelotteen alakertaan, eikä varmasti jätä ketään kylmäksi, kuvailee HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara uutta hankintaa.

Tähtirintojen toinen uusi sopimuspelaaja on PK Keski-Uusimaan A-poikien maaliahne lupaus. Joukkueensa keskikenttää hallinnut Milo Jung, 18, liittyy tähtirintojen vahvuuteen hakemaan kokemusta Ykkösestä. PK K-U:n miesten riveissä Jung on pelannut Kakkosessa kolme ottelua ja tehnyt yhden maalin. A-poikien SM-sarjassa Jung teki viime kaudella 15 maalia 17 ottelussa.

– Saavuin HIFK:hon haasteiden perässä. Tavoitteenani on päästä pelaamaan säännöllisesti ja onnistua myös maalinteossa. On hienoa liittyä oppiin tällaiseen
liigakokemustakin omaavaan ryhmään. Joukkue tulee varmasti olemaan kilpailukykyinen Ykkösessä, kertoo Milo Jung intoa puhkuen.

– Näiden sopimusten myötä joukkue alkaa olla valmis, muutamaa pelaajaa vielä testataan seuraavien kuukausien aikana. Joukkue on hyvä sekoitus kokemusta ja
nuoruutta. Kaikki hankinnat tuovat joukkueeseen rutiinia ja tiedämme, että he pärjäävät Ykkösessä, sanoo Honkavaara pelaajatilanteesta.

HIFK pelaa tänään lauantaina tämän vuoden ensimmäisen harjoitusottelunsa ja vastassa on maineikas Haka. Ottelu pelataan Talin jalkapallohallissa alkaen kello 12:30.