Otteluraportit

Anyamele-show Talissa

By 21.12.201310 huhtikuun, 2020No Comments

Testipelaajia runsaasti käyttänyt IFK aloitti ottelun hyvin ja lähimpänä maalia oltiin, kun Esa Terävä laukoi pallon kulmapotkun jälkitilanteesta ylähirteen. Parinkymmenen minuutin kohdalla FC Hongan Nnaemeka Anyamele kuitenkin lamaannutti tähtirinnat joksikin aikaa kahdella nopealla maalilla. Ensimmäiseen tarjosi keskityksen Ilari Äijälä, toisen Anyamele viimeisteli murtauduttuaan itse oikealta laidalta läpi. IFK piristyi taas jakson loppua kohden mutta tauolle siirryttiin lukemien ollessa edelleen 0-2.

Toisen puoliajan alkuun FC Honka teki taas kaksi salamamaalia ja niistä ensimmäisestä vastasi jälleen Nnaemeka Anyamele, joka useamman harhautuksen jälkeen tykitti pallon ylänurkkaan. Nuori laitapelaaja teki kentällä muutenkin melkeinpä mitä halusi. Matias Hänninen oli ainoa IFK-pelaaja, joka Anyamelelle pärjäsi. Tähtirintojen ilta synkkeni entisestään muutamaa minuuttia myöhemmin, kun Marko Koskinen puski Antti Mäkijärven keskityksen omaan maaliin.

IFK suoritti tauolla viisi vaihtoa ja toisella puoliajalla vielä neljä vaihtoa lisää. Ainoastaan topparit Marko Koskinen ja Aki Tuovinen pelasivat täydet minuutit.
Kotijoukkueen kavennus syntyi noin varttitunti ennen loppua. Maalivahti Lassi Hurskainen antoi pitkän avauksen, minkä jälkeen Tuomas Mustonen prässäsi pallon hyökkäyspäässä itselleen ja nosti pallon Hongan maaliin. Lukemat 1-4 jäivät myös ottelun lopputulokseksi. Kehnosta tuloksesta huolimatta tunnelma ottelussa oli hieno ja halli lähes täynnä. Yleisömäärä oli 430, mitä voi pitää hyvänä lukemana joulukuiselle harjoitusottelulle.

HIFK – FC Honka 1-4 (0-2)

0-1 Nnaemeka Anyamele (18.)
0-2 Nnaemeka Anyamele (22.)
0-3 Nnaemeka Anyamele (50.)
0-4 oma maali (54.)
1-4 Tuomas Mustonen (76.)

IFK:n kokoonpano: