Skip to main content

Kuluva kausi on Jani Honkavaaralle kolmas HIFK:n päävalmentajana. Kaudella 2010 ”Honsu” johdatti punapaidat Kakkosen A-lohkon voittoon ja nousukarsinnan kautta Ykköseen. Seuraavana vuonna tuloksena oli yhdeksäs sija Ykkösessä, mikä riitti sarjapaikan säilyttämiseen. Tällä kaudella HIFK voitti Kakkosen itäisen lohkon ja karsii parhaillaan noususta Ykköseen. Ratkaiseva ottelu PS Kemi Kingsiä vastaan pelataan Sonera Stadiumilla lauantaina.

– Jatkaminen oikeastaan varmistui sen myötä että on rakennettu uutta taustaryhmää ensi kaudelle, ja saatu hyvin mukaan uusia ihmisiä. Koen itse että täällä on hyvät työskentelymahdollisuudet ja halu mennä eteenpäin. Toinen iso syy jatkamiseen on se hyvä fiilis mikä tästä kaudesta ja HIFK:sta ylipäänsä on syntynyt, sanoo Jani Honkavaara.

– Tein sopimuksen ennen toista karsintaottelua osoittaakseni että sillä ei ole ratkaisevaa merkitystä millä tasolla pelataan. Tärkeintä on hyvä ympäristö ja hyvä porukka tekemässä hommia. Mutta eteenpäin pitää tietenkin pyrkiä; niin joukkueena, organisaationa kuin seuranakin, Honsu toteaa.

HIFK:n ja Jani Honkavaaran sopimus kattaa kauden 2014.